Er kan er maar een de beste zijn op het gebied van horloges en wat ons betreft is dat toch wel Seiko. Neem nu eens de Seiko Presage horloges. Als Seiko met een nieuw type horloge komt dan zijn wij natuurlijk meer dan blij. Met trots willen wij u dan ook mededelen dat wij de Seiko Presage horloges aan onze collectie hebben toegevoegd. Lees snel verder voor informatie!

Seiko horloges waterdicht

De Seiko Presage horloges bestaan al meer dan 100 jaar en hebben een uniek en ver doorontwikkeld mechanisch uurwerk. De gehele collectie bestaat uit diverse soorten horloges met allemaal hun eigen stijl. Er is voor ieder wat wils. Daarbovenop zijn deze stijlvolle horloges waterdicht tot 10 bar.

Unieke Seiko Presage horloge

Wat een Seiko Presage horloge echt uniek maakt is de wijzerplaat van saffierglas. Dit krasbestendige glas is extreem hard en wordt daarom geslepen met diamanten. Echt vakwerk komt hieraan te pas en het is een tijdrovende techniek. Het is vrij lastig om ervoor te zorgen dat het glas exact de juiste afmetingen heeft en de juiste dikte. Alleen het beste is voor Seiko genoeg! Nieuwsgierig geworden? Check de hele collectie in onze webshop. Wij bieden zowel Presage herenhorloges als Seiko Presage dameshorloges aan.

Shop online en profiteer direct van 5% korting!

Het is niet heel moeilijk om een mooi horloge te spotten bij de nieuwe collectie van Seiko. Bestellen gaat bij ons heel eenvoudig in vier simpele stappen. Meld u zich voor het bestellen eerst even aan voor onze nieuwsbrief, want dan krijgt u namelijk 5% korting op uw aankoop! Bestel uw horloge op werkdagen voor 17:00 uur, want dan staat de postbezorger de volgende dag al voor de deur! Happy shopping!