De Seiko Presage horloges staan bekend om hun unieke designs en het kwaliteitsuurwerk dat in elk automatisch horloge zit. Maar wist u ook dat Seiko enkele gelimiteerde modellen op de markt zet? Wij van Horlogeloods hebben dan altijd de eer om een van deze modellen toegewezen te krijgen. Omdat deze Seiko Presage horloges maar in beperkte oplage geproduceerd worden, heeft lang niet elke Seiko dealer het geluk dat ze een van deze fraaie horloges aan kunnen bieden. Gelukkig zijn ze bij ons wel te bestellen!

De Seiko Presage Shippo Emaille Limited Edition

Een van de meest mooie modellen vinden wij de Shippo Enamel horloges, zoals bijvoorbeeld de SPB073J1. Shippo is een in de 17e eeuw ontdekte emaille soort, welke nu wordt gebruikt op de wijzerplaat van het horloge. Vervolgens wordt er met de hand een laagje glazuur aangebracht. Daarna wordt de wijzerplaat verhit tot een temperatuur van wel 800 graden Celsius! Dit wordt een paar keer herhaald om ervoor te zorgen dat het laagje emaille overal even dik is. De wijzerplaat heeft een diepblauwe kleur die de kleur van de oceaan weergeeft. Hierin zien we de prachtige beelden van het eeuwige blauw van de zee terug, en ook de beweging van de golven die oneindig lang op de kust van Japan breken. Het model is halverwege 2018 bij ons te bestellen. Wees er snel bij, want over de hele wereld zijn er slechts 2000 van geproduceerd.

Seiko Presage horloge voor dames en heren

Naast de exclusieve modellen met gelimiteerde oplage, zijn uiteraard de horloges uit de basis collectie ook nog steeds verkrijgbaar op Horlogeloods. De Presage dameshorloges zijn klassieke horloges, waarvan sommige op de wijzerplaat een 'open heart' hebben. Hierdoor kunt u rechtstreeks op het uurwerk kijken. De Seiko Presage herenhorloge collectie is iets uitgebreider. Hier zijn klassieke horloges met een automatisch uurwerk te vinden, waaronder de beroemde 'Cocktail Time' horloges.

Seiko Presage horloge online kopen

Wilt u een gelimiteerd Seiko Presage horloge aanschaffen, dan kunt u er niet vroeg genoeg bij zijn. Omdat er slechts enkele van deze horloges geproduceerd zijn, is er vaak een run op deze modellen en zijn ze erg snel uitverkocht. De basiscollectie is natuurlijk altijd verkrijgbaar. U kunt het horloge online bestellen en profiteren van allerlei voordelen zoals verschillende betaalmethodes en een gratis inpakservice. Ziet u het horloge liever eerst in het echt, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen, om het door u gewilde horloge te bekijken en passen.