Seiko solar horloges zijn uniek in zijn soort. Deze horloges hebben namelijk geen batterij nodig om op tijd te kunnen lopen. Zij laden zich namelijk op door middel van licht! Dit zorgt ervoor dat een batterijwissel niet meer nodig is, wat de Seiko solar horloges duurzaam en milieubewust maakt. Wereldhorloges heeft altijd de nieuwste collectie op voorraad, kijk dus snel of er een uurwerk voor u tussen zit!

Hoe werkt een Seiko solar horloge?

In de wijzerplaat van een solar horloge is een zonnecel verwerkt. Deze efficiënte zonnecel is in staat om alle soorten licht, dus niet alleen daglicht, om te zetten in een elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij en daarna gebruikt om de wijzers met een constante snelheid te laten bewegen. Een Seiko solar is voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij., waarin de energie wordt opgeslagen. Als je het horloge volledig opgeladen in een donkere ruimte laat liggen, zal het veertig dagen tot zes maanden blijven lopen.

Solar horloge Seiko voor mannen en vrouwen

Seiko heeft horloges met deze fraaie techniek voor zowel mannen als vrouwen. Waar de herenhorloges vaak stoer zijn en ook bijvoorbeeld een chronograaf hebben, zijn de solar dameshorloges vaak subtiel of klassiek. Ook enkele elite series van Seiko maakt gebruik van solar techniek. Zo zijn er enkele Prospex horloges te vinden, maar zijn natuurlijk ook de Seiko Astron horloges voorzien van een solar uurwerk. Zo is er voor elke doelgroep wel een passend model te vinden.

Seiko solar horloge online kopen

Seiko solar horloges bestelt u direct online bij de officiële dealer Wereldhorloges.nl met volledige garantie. U kunt op uw gemak de collectie met een gevarieerd aanbod van Seiko horloges bekijken en de functionaliteiten met elkaar vergelijken. De afbeeldingen geven een waarheidsgetrouwe indruk, zodat u krijgt wat u ziet. Bestel eenvoudig uw favoriete model uit de collectie online en wij zorgen dat u snel het horloge om uw pols kunt dragen. Tevens kunt u profiteren van onze gratis inpakservice en gratis verzending. Bij ons geldt: voor 22:30 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!