Het is alweer 8 januari 2016,de tijd vliegt! Geniet maximaal van de tijd en shop een Seiko horloge! Deze mechanische uurwerken staan bij menig man op het verlanglijstje en wij geven ze geen ongelijk. De Seiko horloges zijn een lust voor het oog. Gelukkig gaan de Seiko horloges een lange tijd mee. Wij van Horlogeloods geven u graag 6 redenen om een Seiko horloge te shoppen.

6 redenen om een Seiko horloge te kopen

1. Voor als u naar een feestje gaat 2. Seiko horloges zijn tijdloos 3. De Seiko horloges zijn ALTIJD stijlvol ;) 4. U draagt hem elke dag 5. chronograaf + datumaanwijzer + alarm + dagaanwijzer 6. Van een Seiko Kinetic die zichzelf oplaadt tot een chronograaf voor een uiterst precieze tijdmeting, Seiko geeft u een mechanisch uurwerk met kwaliteit! Zo hé, zien wij hier een brede grijns op uw gezicht?

Seiko horloges voor sportfans

Voor de sportieve mannen raden wij een Seiko Sportura heren horloge aan. Dit klokje heeft een sportief design met alle technische snufjes voor een sportfan! Denk aan chronograaf voor een exacte tijdmeting tot een stevige kast van edelstaal. Ook een Seiko Velatura heren horloge is zeer geschikt voor de extreme sporter. Deze Seiko horloges zijn gebouwd om de meest extreme watersportcondities te weerstaan.

Shop nu uw favoriete model!

Shop vandaag nog een Seiko horloge en ontdek zelf hoe het is om een prachtig uurwerk te dragen. Bij Horlogeloods betaalt u de Seiko horloges veilig achteraf met AfterPay! Lekker shoppen hoor! Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@horlogeloods.nl.