Seiko heeft al 50 jaar ervaring in de sportwereld op het gebied van tijd. In 1964, tijdens de Olympische Spelen in Tokyo, was Seiko voor het eerst officieel tijdwaarnemer. Het is dus niet zo raar dat Seiko besloot om de Sportura collectie te lanceren. Zowel dames als heren kunnen daarom een sportief Seiko Sportura horloge dragen.

Seiko Sportura horloges zijn sportief en stoer

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goed horloge met een sportief uiterlijk, moet u zeker de Seiko Sportura horloges eens bekijken. De Seiko Sportura horloges voor heren hebben een robuuste horlogekast, waardoor u echt opvalt. De chronografen en opvallende horlogekasten maken de horloges helemaal af. Gaat u voor een horlogeband van edelstaal of leer?

Seiko Sportura dameshorloge: sportieve elegantie

Horlogeloods heeft voor sportieve dames ook prachtige Seiko Sportura horloges. Deze zijn door hun details van keramiek of kunststof toch elegant. Ook het gebruik van kleur en details als steentjes dragen hier aan bij. Heeft u een vraag over een Seiko Sportura dameshorloge? Neem contact op met onze klantenservice. We staan u graag te woord!

Seiko Sportura herenhorloge online kopen

Een Seiko Sportura herenhorloge kopen bij Horlogeloods geeft u standaard veel voordelen. De verzending is bijvoorbeeld gratis bij bestelling vanaf €100. Ook pakken wij het Seiko Sportura horloge gerust voor u in. Geef alleen tijdens het bestellen even aan dat het een cadeau is. Heeft u een mooi horloge gezien, maar bestelt u deze liever niet online? Kom langs in onze winkel aan de Oudestraat 63 in Kampen. We geven u persoonlijk advies en helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw Seiko Sportura horloge.