Als u de specificaties van een Seiko Velatura horloge bekijkt, komt u erachter dat dit horloge wel erg veel kan. Elk Seiko Velatura horloge is gemaakt voor op het water. De horloges zijn dan ook ontwikkeld met medewerking van zeilers en watersporters van over de hele wereld. De Seiko Velatura horloges moeten de meest extreme omstandigheden qua het weer weerstaan en zijn, zoals Seiko het zelf zegt, built for the oceans!

De uurwerken van Seiko Velatura horloges

In de Seiko Velatura collectie zitten horloges met verschillende uurwerken. Zo hebben sommige een quartz uurwerk en andere een kinetic direct drive uurwerk. Deze horloges worden opgeladen door de bewegingen van uw lichaam. Door veel te bewegen laadt het horloge zichzelf op. Op deze manier hoeft u de batterij van een Seiko Velatura horloge nooit te vervangen! In het klokje kunt u zien hoever de batterij van het horloge is opgeladen. U kunt het horloge tevens opladen door aan de kroon van het Seiko Velatura horloge te draaien.

Seiko Velatura horloges zijn zeer nauwkeurig

Wist u dat een Seiko Velatura horloge zeer betrouwbaar is en het merk daarom ook vaak wordt ingezet bij sportwedstrijden? Seiko meet hierbij op zeer nauwkeurige wijze de tijd van de deelnemers. Seiko weet precies wat hij doet, want het merk voert sinds 1881 al klokmechanismen.

Online uw Seiko Velatura horloge bestellen

Bestel uw nieuwe horloge op een werkdag voor 20:30 uur en Wereldhorloges verzendt het horloge vervolgens dezelfde dag nog! Ook betaalt u geen verzendkosten als u een Seiko Velatura horloge bestelt van €50,- of meer! Dat is fijn internetshoppen.