Het heerlijk avondje komt er weer aan en dat betekent: cadeaus kopen! Horlogeloods.nl maakt het u gemakkelijk. Wij hebben namelijk een complete pagina met prachtige, stoere en chique horloges die u kunt geven tijdens sinterklaasavond. Lees verder voor een aantal uitgelichte exemplaren van deze pagina.

Stoer en strak: de Danish Design IQ14Q1046

De IQ14Q1046 van Danish Design is eenvoudig, maar niet saai. Simpel, maar niet onopvallend. Het horloge van Danish Design is strak, stoer en simplistisch. De band van dit horloge is gemaakt van rubber en is zwart. De horlogekast is van edelstaal en heeft een geborstelde look. Dit horloge van Danish Design kreeg zijn stoere look door het zorgvuldige gebruik van de kleuren wit en zwart bij de tijdsaanwijzing. De secondewijzer is helblauw, wat een opvallende touch geeft aan het horloge. De Danish Design IQ14Q1046 staat goed bij casual kleding door zijn stoere touch. Bij wat nettere kleding kan dit horloge ook erg goed gedragen worden, doordat het horloge eenvoudig maar strak is. Wat zal dit een prachtig schoencadeau zijn voor uw man, vriend of zoon!

Fossil AM4453 als cadeau van Sinterklaas

Op zoek naar een dameshorloge? Bekijk de Fossil AM4453 eens! Dit horloge is goudkleurig en een plaatje aan de pols van uw vrouw of vriendin! De rand van de horlogekast is bovendien afgezet met kleine steentjes. Dit geeft het horloge van Fossil een glamorous look. De goudkleurige wijzers en accenten op de wijzerplaat passen goed bij de horlogeband en horlogekast. Dit cadeau van Sinterklaas wordt niet snel vergeten! Toch op zoek naar een ander soort horloge? Bekijk onze pagina met horloges voor sinterklaasavond en laat u inspireren.

Een horloge bestellen op Horlogeloods.nl

Een cadeau is geen cadeau zonder feestelijke verpakking. Wij pakken het daarom gratis voor u in! Geef tijdens het bestelproces aan dat het horloge een sinterklaascadeau is, dan ontvangt u het ingepakt thuis. En koopt u een horloge boven de €100,-? Dan wordt het gratis naar u verzonden.