Skagen herenhorloges zullen goed bij u passen als u op zoek bent naar een strak model horloge. De horloges van Skagen hebben stijlvolle ontwerpen en functionele details. Ze zijn daarom tijdloos en vele jaren te dragen. Lees verder voor nog meer details over de Skagen herenhorloges!

Skagen herenhorloges: platte uurwerken, hoge kwaliteit

Opvallend aan de herenhorloges van Skagen is het platte uurwerk. Weinig horlogemerken produceren dergelijke uurwerken, welke toch favoriet zijn bij een grote groep mensen. Het horloge ligt plat op uw pols, wat voor een prettige pasvorm zorgt. Bovendien zijn de horloges gemaakt van de beste materialen en dus van de beste kwaliteit.

Geschiedenis Skagen

In 1989 besloot het Deense echtpaar Jorst een merk op te zetten wat geïnspireerd is op de stad Skagen. De prachtige landschappen en het gevoel voor design werden in het merk gestopt, wat resulteerde in het horlogemerk Skagen. De herenhorloges van Skagen zijn stuk voor stuk design horloges met strakke lijnen en eenvoudige kleuren.

Online bestellen op Horlogeloods.nl

Wist u dat bestellen in onze webshop veel voordelen heeft? Verzending is bijvoorbeeld geheel gratis bij besteding vanaf €100,-. Ook pakken wij het horloge graag voor u in. Geef tijdens ons eenvoudige bestelproces aan dat u het horloge cadeau wilt geven. Vervolgens pakt Horlogeloods.nl het horloge kosteloos en feestelijk voor u in. Twijfelt u toch over de Skagen herenhorloges? Kom dan gerust langs in onze winkel in Kampen! We helpen u graag met het uitzoeken van een nieuw horloge.