TW Steel horloges staan bekend om hun formaat, de robuuste uitstraling en de uitstekende kwaliteit. Nu hebben ze iets nieuws bedacht bij dit geweldige merk. Let op, want dit zijn TW Steel horloges die net even anders zijn dan dat wij van dit merk zijn gewend. Dit begint al bij de naam, de nieuwe collectie heet Slim Line. Slim? Ja… platte TW Steel horloges!

Stijlvolle platte TW Steel horloges

Het verschil met de normale collectie TW Steel horloges is dat deze modellen een combinatie zijn van de herkenbare robuuste, oversized stijl van het merk met een stijlvolle, platte kast. De wijzerplaat van deze TW Steel horloges is zeer stijlvol. Het ontwerp is rustig gehouden met een streep index en een opvallende maar stijlvolle 12 en 6 boven- en onderaan de wijzerplaat en een datumaanduiding. Deze collectie TW Steel horloges zijn ontworpen voor mensen die zoeken naar een meer formele klok. De Slim Line TW Steel horloges kunt u perfect dragen als zakelijk horloge.

6 verschillende kleurvariaties

Deze Slim Line TW Steel horloges bestaan uit 6 verschillende kleurvariaties. Zo kunt u kiezen uit een rosegouden- of zilverkleurige kast wat op zijn beurt weer wordt gecombineerd met een zwarte, blauwe of een zilverkleurige wijzerplaat. De TW Steel horloges worden compleet gemaakt met een leren band, afhankelijk van het model worden deze leren banden in de kleuren bruin, zwart of blauw geleverd! De kwaliteit van deze TW Steel horloges is zoals u bent gewend van het merk, helemaal top! Een sterk uurwerk wordt gecombineerd met het krasvaste saffierglas en dit maakt deze collectie tot eentje die u niet kunt laten liggen. Voor de rest van de TW Steel horloges kunt u hier kijken.

Love Life. Fight Cancer!

Vergeet u ook niet het speciale TW Steel horloge ‘Love Life. Fight Cancer’. Van de opbrengst van dit model, wat in samenwerking wordt gemaakt met KWF Kankerbestrijding, gaat 50 euro naar dit goede doel. Dit geld wordt weer goed besteed, want voor elke euro die wordt gedoneerd aan de KWF Kankerbestrijding gaat er 84 cent rechtstreeks naar onderzoek (80%), voorlichting en patiëntenondersteuning (20%).