De Ferrari horloges stralen vanwege het Italiaanse design luxe en snelheid uit! Ferrari is natuurlijk bekend geworden door de formule 1, en rood is toch wel de kleur waarbij men denkt als het om een Ferrari gaat. Zo ook bij de horloges. Hier is op de wijzerplaat tevens altijd het beroemde logo van Ferrari te zien. Dit zorgt ervoor dat de Ferrari horloges er altijd sportief uitzien. Dus bent u op zoek naar een sportief horloge, dan mag u deze collectie zeker niet missen!

Ferrari race horloges

Het unieke aan deze Ferrari horloges is dat er echte race elementen zijn verwerkt in het design. Zo verwijzen bepaalde horlogebanden naar echt’ rubber banden en is de finishvlag vaak op de wijzerplaat te zien. Sommige horloges hebben het uiterlijk van een dashboard met een toerentalmeter en bijvoorbeeld een tachymeter. Hiermee is de snelheid te meten van een passerend object. Ook mag een chronograaf vaak niet ontbreken. Als u een echte Ferrari liefhebber bent, mag een horloge van dit merk ook zeker niet in uw collectie ontbreken.

Ferrari horloges heren

Omdat de echte Ferrari freaks vaak toch mannen zijn, zijn deze horloges dan ook echt bedoelt voor heren. Ook de nieuwe Ferrari horloge collectie is hier weer op gebaseerd, en er zijn weer enkele fraaie exemplaren bijgekomen. Naast uitbreidingen van de Pilota en RedRev collectie, is nu de nieuwe reeks Forza horloges er bij gekomen. Deze horloges kenmerken zich door een siliconen band, in opvallende kleuren zoals blauw, geel, en uiteraard rood. Een nieuwe collectie betekend tevens dat er weer wat horloges naar de sale gaan. Dit betekend dat u nu met korting een van deze horloges kunt scoren!

Ferrari horloge online kopen

Dat u Ferrari horloges kunt kopen bij Horlogeloods heeft u inmiddels wel begrepen. Er is ook geen enkele reden om dit niet te doen. Want zijn de horloges Ferrari jouw stijl dan kunt u er snel een om uw pols hebben. Want als er besteld wordt op een werkdag voor 22:30, dan verzenden wij het dezelfde dag nog. Wij hebben verschillende betaalmogelijkheden en bieden tevens een gratis inpakservice aan. Ook bent u van harte welkom om deze fraaie collectie te komen bekijken in onze showroom in Kampen.