De Festina horloge collectie is er een met vele gezichten. Uitgezonderd enkele retro modellen is de gemene deler toch wel de sportiviteit die van de horloges afspat. Festina horloges waren natuurlijk al bekend door de connectie met de wielersport, en zorgen door middel van innovatie voor een telkens vernieuwende collectie. Op Horlogeloods vindt u een uitgebreide collectie van dit merk, en wij weten zeker dat uw favoriete horloge er ook bij zit!

Festina mannen horloges

De Festina herenhorloges spreken voor zich. De hierboven reeds genoemde sportiviteit is in elk horloge weer te vinden. Momenteel zijn de horloges met een gekleurde horlogeband erg populair. Horloges met een rode, blauwe, gele, maar vooral oranje band vliegen momenteel de deur uit. Model F20330/4 is bij ons dan ook veruit de favoriet. De feloranje band accentueert erg mooi bij de zwarte wijzerplaat, waarop de chronografen natuurlijk niet mogen ontbreken. Met dit horloge haalt u naast een eyecatcher ook een betrouwbaar uurwerk in huis, waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Festina vrouwen horloges

Betrekkelijk nieuw op Horlogeloods zijn de Festina dameshorloges. Deze trendy horloges hebben ons echt verrast, mede door de trendy kleuren. In veel van deze modellen zitten Swarovski kristallen verwerkt, wat een Festina vrouwenhorloge een erg chique uiterlijk geeft. Dit klinkt allemaal erg duur, maar gelukkig valt dit reuze mee. U koopt al zo'n elegant Festina dameshorloge vanaf €99,-! Bekijk dus snel deze verrassende collectie en kies uw favoriet.

Festina horloge vertrouwd online kopen

Als officieel dealer van Festina kunt u op Horlogeloods een Festina horloge veilig en vertrouwd kopen. Als u het horloge van uw keuze aan het winkelmandje heeft toegevoegd, komt u in ons beveiligde betaalsysteem, waar u uw gegevens kunt invullen en kunt kiezen uit een van onze vele betaalmogelijkheden. Indien gewenst kruist u vervolgens de gratis inpakoptie aan, en voltooid u de bestelling. Als extraatje doen wij bij een horloge met een edelstalen band een handig op maat maak setje, zodat u uw aankoop zelf op maat kunt maken.