Afgelopen week hebben wij de nieuwste Lacoste horloge collectie bij ons binnengekregen, en we kunnen het niet laten om dit even met u te delen. Uiteraard zijn er enkele nieuwe sportieve horloges aan het assortiment toegevoegd, maar ook zijn er enkele nieuwe stijlvolle modellen bijgekomen. Ook kinderen kunnen tegenwoordig bij Lacoste terecht, want er zijn inmiddels ook enkele leuke Lacoste kinderhorloges verkrijgbaar! Kortom, de moeite waard om de Lacoste horloges eens goed te bekijken.

Lacoste horloge heren

De Lacoste heren horloge collectie heeft een flinke boost gekregen met de nieuwe horloges. Naast de oorspronkelijk sportieve modellen die vaak uit één kleur bestonden, zijn er nu diverse stylish en trendy horloges bijgekomen. Zo zijn er Lacoste herenhorloges met bijvoorbeeld een Milanese band verkrijgbaar, en is ook de San Diego collectie een echte eyecatcher. Lederen banden gecombineerd met blauwe of witte wijzerplaten, zorgen ervoor dat deze horloges voor mannen ook prima bij casual kleding gedragen kunnen worden.

Lacoste horloge dames

Ook de Lacoste dameshorloge colectie mocht natuurlijk niet achterblijven, dus ook hier zijn enkele fraaie nieuwe exemplaren toegevoegd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de nieuwe Nikita serie? Soepele siliconen horlogebanden gecombineerd met horlogekasten in rosé of goudkleur maken deze horloges naast sportief ook echt stylish. Ook de Lacoste Moon horloges zijn horloges om eens goed te bekijken. Deze minimalistische horloges vallen op door de eenvoud en ook hier is er af en toe een Milanese band terug te vinden.

Lacoste horloge online kopen

Op zoek naar een sportief en trendy horloge? Dan kunt u bijna niet meer om de Lacoste horloges heen. Deze collectie biedt diversiteit, en horloges die prima passen bij casual kleding. Als u besluit een Lacoste horloge te kopen bij Horlogeloods, kunt u uiteraard gebruik maken van al onze voordelen zoals diverse betaalmogelijkheden, gratis inpakservice en gratis verzenden. Ook nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Kampen, waar u het grootste aanbod Lacoste horloges binnen Nederland kunt komen bekijken!