Hugo Boss horloges zijn al jaren erg populair op Horlogeloods. Dit horlogemerk van de Duitse ontwerper Hugo Boss staat namelijk voor kwaliteit, elegantie en een verfijnde smaak. Met aandacht voor details en het gebruik van de beste materialen is ieder Hugo Boss horloge een stijlvol accessoire voor heren met gevoel voor stijl.

Klassieke en sportieve Hugo Boss horloges

De Hugo Boss herenhorloges staan dus al jaren bekend om hun stijlvolle karakter. Maar wist u ook dat het merk enkele sportieve horloges binnen de collectie heeft? Deze horloges zijn prima te dragen bij een casual outfit. Naast de herkenbare stijl van het merk, zijn de sportieve horloges van Hugo Boss vaak uitgerust met een chronograaf. Hiermee heeft u naast de reguliere tijdsweergave ook een uiterst secure stopwatch tot uw beschikking. Dit zorgt er mede voor dat deze horlgoes een sportief karakter krijgen.

Herenhorloges van Hugo Boss Black of Orange

Binnen de collectie kunt u een duidelijke keuze maken voor klassiek of zakelijk, of juist sportief en kleurrijk. Bij de eerste optie zit u bij de Boss Black horloges goed. Voor de tweede optie kunt u altijd eens bij de Boss Orange horloges kijken. Deze horloges zijn vaak net iets sportiever dan de Black horloges, met bijvoorbeeld een siliconen of canvas band, en natuurlijk het bekende Boss logo. Bij de Boss Orange horloges is het logo alleen niet zwart, maar zoals de naam al zegt, oranje! Dit maakt het horloge net een tikje sportiever.

Een nieuw Hugo Boss horloge koopt u bij Horlogeloods

De Hugo Boss horloges worden door Horlogeloods.nl op een overzichtelijke wijze gepresenteerd, zodat het eenvoudig is om de exemplaren met elkaar te vergelijken en snel tot een keuze te komen. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan meteen uw favoriete exemplaar. De verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en België nemen wij voor onze rekening. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het door u gekozen horloge Hugo Boss dezelfde dag nog verzonden. In onze veilige webshop kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties. En meldt u zich aan voor de nieuwsbrief, dan krijgt u 5% korting.