TW Steel, de afkorting van The Watch in Steel, heeft collecties met echt stoere en robuuste horloges. De horloges van TW Steel kenmerken zich door forse kronen (waarmee u de tijd instelt) en uitgesproken horlogekasten. TW Steel heeft verschillende horloges in zijn assortiment, van stoer tot verfijnd. Vandaag bespreekt Horlogeloods.nl de TW Steel Grandeur Tech collectie voor heren en de TW Steel dameshorloges van de Canteen collectie. Ook hebben wij veel korting op de TW Steel horloges in onze uitverkoop. Lees snel verder voor meer informatie!

De industriële Grandeur Tech herenhorloges van TW Steel

TW Steel staat bekend om zijn horloges met ruige uitstraling, welke onder andere voorkomen in de Grandeur Tech collectie. De TW Steel TW613 uit deze collectie heeft een rubberen horlogeband met een stoere look door de verticale strepen. De horlogekast en de bezel (ring op de horlogekast) zijn aan elkaar bevestigd door stalen staven. De horlogekast en wijzerplaat hebben een warmgrijze kleur, wat het horloge van TW Steel zijn karakter geeft. De cijferaanduiding ligt als het ware ‘op’ de wijzerplaat en maakt het geheel stoer maar speels.

TW Steel dameshorloges op Horlogeloods.nl

Op Horlogeloods.nl vindt u ook TW Steel dameshorloges. De TW Steel Canteen collectie bevat veel vrouwelijke en toch stoere horloges. De TW Steel TW307 is bijvoorbeeld een prachtig horloge met een rosékleurige horlogekast en en horlogeband. Het horloge van TW Steel is stoer door de zwarte wijzerplaat en robuuste kroon. De wijzers en accenten op de wijzerplaat zijn ook uitgevoerd in de kleur roségoud. Deze komen krachtig over door de zwarte wijzerplaat.

Uitverkoop TW Steel horloges op Horlogeloods.nl

Op Horlogeloods.nl vindt u nu erg veel korting op de TW Steel herenhorloges en dameshorloges. Ook andere merken zoals Seiko, Guess en Casio shopt u nu erg voordelig. Voor bepaalde horloges betaalt u zelf tot wel 40% minder! Wees er snel bij, want op is echt op.

Een TW Steel horloge kopen bij Horlogeloods.nl

Een horloge van TW Steel koopt u natuurlijk op Horlogeloods.nl. Als u namelijk op werkdagen voor 20.30 bestelt, wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €100,-. Ook pakken wij het cadeau gratis in wanneer het een cadeau is. Dit kunt u erg gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Bekijkt u het horloge liever van dichtbij? Horlogeloods.nl heeft een winkel in Kampen waar onze medewerkers u graag helpen!