De horloges van Swiss Military Hanowa staan bekend om hun Zwitserse kwaliteit. Ook maakt Swiss Military Hanowa horloges met het oog op sport, het leger en lifestyle. Horlogeloods.nl heeft de stoere horloges van Swiss Military Hanowa in zijn assortiment, waarvan er twee worden uitgelicht.

De Zwitserse kwaliteit van Swiss Made

Op alle wijzerplaten van de horloges van Swiss Military Hanowa staat het Swiss Made label. Dit label staat voor de strenge eisen waar een Zwitsers horloge aan moet voldoen. Zo moet het uurwerk Zwitsers zijn, moet het uurwerk in Zwitserland in de horlogekast geplaatst zijn en moet de eindcontrole van het horloge in Zwitserland plaatsgevonden hebben. De horloges van Swiss Military Hanowa zijn dus met zorg gemaakt en gecontroleerd, wat de goede kwaliteit van de horloges garandeert.

Lifestyle: de Swiss Military Hanowa 06-4202.1.12.001

Dit Swiss Military Hanowa horloge is gemaakt met de focus op lifestyle. Dit is goed te zien aan de kleur rosé, welke verwerkt zit in de details van het horloge. Roségoud is al een aantal jaren een grote trend als het gaat om sieraden en horloges. De kleur is in de Swiss Military Hanowa 06-4202.1.12.001 gecombineerd met een grijskleurige horlogekast en een zilverkleurige wijzerplaat. Ook de bruin lederen horlogeband past goed bij de rosékleurige accenten.

Het sportieve Swiss Military Hanowa 06-4170.30.009 horloge

De 06-4170.30.009 laat een meer sportieve kant van het merk zien. Er wordt in dit Swiss Military Hanowa horloge gebruik gemaakt van een siliconen horlogeband. Ook heeft het horloge een opvallende bezel (ring op de horlogekast). Het horloge is uitgevoerd in grijs en zwart, wat strak en stoer oogt.

Een horloge van Swiss Military Hanowa bestellen bij Horlogeloods.nl

Een horloge van Horlogeloods.nl heeft u altijd erg snel in huis. Als u namelijk op werkdagen voor 20.30 een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden! Ook is verzenden helemaal gratis bij bestelling vanaf €100,-. Is het horloge een cadeau? Geef dit dan even aan tijdens het bestelproces, dan pakken wij het horloge gratis voor u in.