Het merk Swiss Military Hanowa werd in 1963 gelanceerd in Biel, Zwitserland. Hans Noll verlaat een middelgrote horlogefabriek met de aspiratie om een eigen horlogemerk te kopen. Helaas blijken zijn middelen onvoldoende om een gevestigd merk te kopen en besluit hij zelf een horlogemerk op te zetten. Dit doet hij niet alleen, maar zijn vrouw Elisabeth helpt hem daarbij. De Swiss Military Hanowa horloges zijn een feit. De naam van de Swiss Military Hanowa horloges komt overigens van de letters van HAns NOll WAtches.

Snel een top reputatie

De Swiss Military Hanowa horloges hebben al snel een fantastische reputatie. Deze uitzonderlijke kwalitatieve horloges worden met uiterste precisie en vaardigheid in elkaar gezet. De focus van de Swiss Military Hanowa horloges ligt op prestatie, sport en lifestyle horloges. Vanuit deze verschillende soorten horloges is het Zwitserse merk geboren.

Krachtige horloges

Vandaag de dag zijn de Swiss Military Hanowa horloges een populair merk geworden dat bekend staat om zijn krachtige en kwalitatieve modellen. De horloges worden wereldwijd erkent voor de filosofie van het merk, namelijk horloges voor modebewuste dames en heren met een sportieve en verfijnde levensstijl.

De kwalitatieve Swiss Military Hanowa horloges

De Swiss Military Hanowa horloges hebben een geweldige kwaliteit. Er wordt voor de productie bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het krasvaste saffierglas. Met dit glas kunt u alleen met een diamant krassen en verder blijft dit extra harde glas mooi. Ook zijn bijna alle modellen van Swiss Military Hanowa horloges waterdicht, met uitzondering van de platte modellen in de collectie. Met de stoere schroefkroon sluit u de kast extra goed af, zodat er echt geen water in kan komen. Eigenlijk moet u gewoon even bij onze collectie gaan kijken en u laten verrassen door de Swiss Military Hanowa horloges!