Duitse degelijkheid met een stoer design, dat zijn in een notendop de Tauchmeister 1937 horloges. Het Duitse merk Tauchmeister 1937 is het merk voor duikhorloges. Wist u dat sommige Tauchmeister 1937 horloges waterdicht zijn tot 100 ATM? Hier kunt u dus gewoon mee diepzeeduiken! Er zijn weinig horlogemerken waarbij u echt kunt diepzeeduiken maar met de Tauchmeister 1937 horloges kunt u dit gerust doen! Deze kwaliteit is één van de speerpunten van dit stoere merk!

Nu bestaat de collectie Tauchmeister 1937 horloges niet alleen maar uit duikhorloges, in de collectie zijn namelijk veel verschillende soorten horloges te vinden. U kunt Tauchmeister 1937 horloges vinden in verschillende stijlen zoals modern, historisch, sportief, casual en pilotenstijl. De Tauchmeister 1937 horloges zijn te verkrijgen met een automatisch of quartz uurwerk. Er wordt veelal gebruik gemaakt van rubberen banden maar sommige modellen zijn voorzien van een stevige leren band.

Opvallende Tauchmeister 1937 horloges

Het uiterlijk van deze stoere horloges is op zijn zachts gezegd opvallend te noemen. De kasten van de Tauchmeister 1937 horloges zijn zeer groot, deze XL horloges zijn maximaal 57mm. Heerlijk opvallend en groot. Ook de kronen van de Tauchmeister 1937 horloges zijn opvallend te noemen. Een opvallend detail van deze horloges is de illuminerende wijzerplaat of wijzers. Dit maakt het mogelijk om ook in het donker goed de tijd te kunnen aflezen op een Tauchmeister 1937 horloge!

De collectie Tauchmeister 1937 heeft al jaren een vaste plek tussen onze merken. De herkenbare modellen hebben een plek gevonden bij trouwe liefhebbers van dit merk. Bekijk hier onze volledige collectie en geniet van deze robuuste stoere modellen van onze oosterburen.