De meeste modemerken hebben tegenwoordig naast de kleding ook een accessoirelijn. Deze bevat tassen, schoenen, riemen én natuurlijk horloges! Tegenwoordig worden horloges steeds meer gezien als een sieraad die je bij je kleding draagt, ook voor de man. Je hebt niet meer één horloge, maar voor elke gelegenheid één.

Een leuk modemerk met zo’n geweldige horlogecollectie is Tommy Hilfiger. De horloges van Tommy Hilfiger hebben een grote variatie in de collectie zitten. Zo zijn er sportieve, stoere, elegante en basis horloges, maar alle horloges hebben de herkenbare stijl van Tommy Hilfiger. De collectie wordt 4(!!) keer per jaar vernieuwd. Met andere woorden, ze kunnen de laatste trends volgens en hier het design van de horloges op baseren. Geweldig toch?! De collectie is daarom ook vrij groot aan het worden. Er is veel keus waardoor iedereen wel een Tommy kan vinden die bij hem of haar past.

In de beginjaren was het duidelijk te zien dat je iets van Hilfiger droeg, het rood, witte logo was ruim vertegenwoordigd op de producten. Tegenwoordig is dat niet meer en dit slaat goed aan! Het merkbeeld is minder opvallend in de horloges gezet en dat is een slimme keuze geweest. De Tommy Hilfiger horloges vallen op door het leuke design en de enorme variatie in de collectie. De gehele collectie inclusief de Tommy Hilfiger horloges past bij elkaar, maar toch is elk product uniek! Alles heeft gewoon een geweldig laagje Hilfiger gekregen!