De Fossil horloge collectie staat bekend om haar diversiteit, en de vele keuze mogelijkheden voor zowel mannen als vrouwen. dit najaar heeft Fossil ook een andere markt aangeboord, door een fraaie collectie hybride horloges en smartwatches aan de collectie toe te voegen. Wij van Horlogeloods waren direct enthousiast en hebben deze horloges direct een plek in onze webshop gegeven. Helemaal nu we richting de feestdagen gaan is het goed de Fossil horloges weer eens goed te bekijken.

Grote collectie betaalbare Fossil horloges

Binnen de Fossil horloge collectie is dus erg veel keuze. Zo is er een groot aanbod Fossil dameshorloges, die zowel trendy, elegant als sportief zijn. Ook het kleurgebruik is erg divers, waarbij rekening wordt gehouden met de laatste trends. Dit najaar valt op dat er veel zachte kleuren zijn gebruikt zoals bijvoorbeeld roze. De Fossil herenhorloges zijn stoer, en geschikt voor elke man. Veel van deze horloges zijn met een leren band, gecombineerd met een fraaie kleur van de wijzerplaat. Hierop zijn vaak een datum of een chronograaf te vinden, wat het horloge extra mannelijk maakt. Ook is er veel keuze als u een Fossil horloge met stalen band zoekt.

Fossil Hybride en Smartwatches

Extra speciaal zijn de Fossil smartwatches. Deze horloges hebben natuurlijk allerlei handige functies en een koppeling met uw telefoon, maar Fossil is nooit uit het oog verloren dat een horloge er ook nog eens leuk uit moet zien. Wat ons betreft is ze dit zeker gelukt. Met een Fossil hybride horloge kunt u bijvoorbeeld uw stappen en calorieverbruik bijhouden, en een signaal krijgen als iemand u belt. De smartwatches van Fossil zijn zelfs nog uitgebreider, met bijvoorbeeld een betaalfunctie en GPS. Een perfect cadeau voor tijdens de feestdagen!

Fossil horloge online kopen bij Horlogeloods

Heeft u een keuze gemaakt uit onze grote collectie met Fossil horloges? Bestel dan snel in onze veilige en eenvoudige webshop. Als u op werkdagen voor 22:30 uw bestelling plaatst, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Profiteer ook van onze gratis inpakservice. Als u tijdens het bestellen aangeeft dat het horloge een kado is, dan zorgen wij er voor dat uw bestelling gratis wordt ingepakt. En wilt u het horloge op een ander adres laten bezorgen, dan kunt u dit ook aangeven tijdens het bestelproces. Bij horloges met een stalen band wordt een gratis bandinkorter meegeleverd. En meldt u zich aan voor de nieuwsbrief, ontvangt u een kortingscode voor 5% korting.