De decembermaand loopt alweer ten einde en nog steeds hebben we geen vlokje sneeuw gezien of überhaupt een periode meegemaakt met temperaturen van -5. Die lekkere warme muts met handschoenen liggen nog even de kast en dat vinden we bij Horlogeloods stiekem wel fijn. Uw mooie Fossil horloge is nog steeds zichtbaar als u op de fiets zit of rent naar de trein. Met een Fossil horloge komt u sowieso deze warme winter door ;).

Een Fossil horloge past bij iedereen

Een Fossil horloge is zeer betaalbaar en toch van goede kwaliteit. De collectie met Fossil horloges is zeer veelzijdig. Zo zijn er horloges in de kleur zilver en goud, maar er wordt ook veel gebruik gemaakt van de trendy kleur roségoud. Ook hebben wij in onze collectie, Fossil horloges met een leren horlogeband. Genoeg keus en voor ieder wat wils. Ontdek het zelf en ga snel naar onze webshop!

Het Fossil blikje

Een Fossil horloge wordt altijd geleverd in een prachtig blikje met een gaaf ontwerp erop. Deze blikjes krijgen regelmatig een nieuw design. Opvallend is de retro stijl met vrolijke prints. Wist u dat er zelfs verzamelaars zijn van Fossil blikjes? Alle blikjes worden in een beperkte oplage geleverd waarna er weer een nieuwe lijn uit komt.

Koop nu en profiteer van 5% korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast hebben wij bij Horlogeloods meer dan 5000 horloges op voorraad en dat betekent dat uw bestelling uit voorraad wordt geleverd. Op werkdagen voor 20.30 uur besteld is diezelfde avond nog verzonden.