Bij Horlogeloods shopt u niet alleen mooie horloges, maar ook mooie sieraden. Heeft u de hippe armbanden van Hooked al eens bekeken? Deze armbanden van leer zijn gemaakt voor dames en heren. Iedere armband heeft een anker of haak waarmee de armband sluit. Deze Hooked armbanden staan ook leuk naast een horloge! Lees snel verder voor meer informatie.

Stoere armbanden met haken en ankers

De stoere haken en ankers waarmee de armband sluit zijn gemaakt van edelstaal. Dit zorgt ervoor de haken en ankers lang hun mooie glans behouden. De nieuwste armbanden van Hooked voor dames zijn zelfs helemaal van edelstaal. De armbanden hebben een stijlvolle uitstraling met een stoere twist. Verder heeft u bij de collectie nog keuze uit een armband van leer, nylon of edelstaal. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat! Bekijk de hele collectie online in onze webshop!

Hooked staat symbool voor liefde

De Hooked armbanden hebben een bijzonder verhaal. Zo bestaan de krantenkoppen en bijzondere verhalen in de westerse wereld vooral uit ongelukken, rampen en terroristische aanslagen. In landen zoals India is het ook heel normaal om positieve berichten te plaatsen. Deze berichten worden ankers genoemd. Dit vond het merk Hooked zo bijzonder dat zij daarom hebben gekozen voor een anker als sluiting van de armbanden. De ankers en haken staan symbool voor liefde en gepassioneerde dingen die het leven ons biedt.

Shop uw Hooked armbanden online

Bij Horlogeloods profiteert u van 5% korting op uw bestelling. Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kunt u het product gratis laten inpakken. Vink de gratis cadeauservice aan tijdens het betalen. Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl.