De horloges van Komono zijn terug van weggeweest, en hoe! Het horlogemerk blijft zich steeds vernieuwen, en dat is te zien ook. Het nieuwste pareltje binnen de collectie zijn de Komono Winston Subs horloges, unieke horloges met een origineel detail op de wijzerplaat? Nieuwsgierig naar de Komono horloges? Lees dan snel verder.

Komono horloge met unieke wijzerplaat

De Winston Subs horloges van Komono zijn uitgerust met een unieke secondewijzer op de wijzerplaat. Nu is dat natuurlijk niet zo bijzonder, er zijn immers veel meer horloges die gebruik maken van een secondewijzer. Het unieke aan de wijzer die wordt gebruikt op een Winston Subs horloge, is dat de secondewijzer zijn eigen soort wijzerplaat heeft, subliem weggewerkt op het origineel. Zo'n miniem detail valt direct op, zonder dat het minimalistische karakter van het horloge verloren gaat.

Horloges Komono voor mannen en vrouwen

Naast deze reeks zijn er nog meer series te vinden van dit trendy horlogemerk. Heeft u bijvoorbeeld de Estelle horloges al eens bekeken? Dit is, samen met de Moneypenny horloges, de lijn met uitsluitend Komono dameshorloges. Binnen de Komono herenhorloge collectie zijn de Winston horloges weer terug te vinden. Stoere, minimalistische horloges voor mannen, met toch vaak wat speelse details op bijvoorbeeld de wijzerplaat of horlogeband. Zo blijft het merk zich onderscheiden binnen de horlogewereld!

Komono horloge online kopen

Wij van Horlogeloods.nl denken dat u prima kunt slagen binnen deze unieke horlogecollectie. Fraai vormgegeven horloges voor een betaalbare prijs, dat is toch wat iedereen wil? Aarzel daarom niet langer en voeg het uurwerk van uw keuze toe aan het winkelmandje. Vervolgens kiest u een betaalmethode en een van de verzendopties, en vinkt u aan of het horloge een cadeau is of niet, zodat wij het gratis voor u kunnen inpakken. Als u een laatste check heeft uitgevoerd op uw gegevens, klikt u op bestel. En doet u dit op een werkdag voor 17:00 uur, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden!