Een TW steel horloge is al een eye catcher op zich. De grove stalen kasten met de ‘canteen style’ kroon maken dit horloge een regelrechte sensatie om naar te kijken. De slogan ‘it’s not a watch, it’s a statement’ past dan ook helemaal bij dit merk. Wij verkopen TW Steel horloges voor dames en heren, waarbij de vrouwencollectie dezelfde look heeft als de herencollectie, maar wel met een gave vrouwelijke touch.

TW Steel horloge is een instant succes

Het is 2005 en er komt ineens een nieuw horloge op de markt. Het is een TW Steel horloge. Dit merk geeft even een heel andere wending aan een horloge en dat komt door het aparte design. Het merk TW steel is niet voor niets een instant succes. Wij zijn gek op deze robuuste horloges.

TW Steel creëert elk jaar nieuwe modellen

10 jaar later en 300 nieuwe designs rijker gaat dit merk alsnog voor creatieve inspiratie en nieuwe ideeën. Bij TW Steel gaan ze voor een uitdaging en ze laten zich niet door andere designers wijsmaken wat er op dit moment in de mode is. Zij creëren de nieuwe mode!

Laat ons gratis uw cadeautje inpakken

Bestel deze gave TW Steel herenhorloges op Horlogeloods.nl op werkdagen voor 20.30 uur, want dan versturen wij uw pakketje diezelfde dag nog. Wij hebben het hele jaar door een gratis inpakservice, maar deze is natuurlijke extra handig in deze drukke najaarsperiode met alle feestdagen. Selecteer tijdens het bestelproces de gratis inpakoptie en laat ons uw Sinterklaas cadeau inpakken.