Tom Coronel heeft toch maar mooi de loodzware Dakar weten te voltooien. De zwaarste rally ter wereld voert dwars door Zuid-Amerika. Sponsor TW Steel zal ook wel tevreden zijn met de prestatie van meneer Coronel. Het horlogemerk heeft namelijk een speciale TW Steel Coronel Dakar Limited Edition herenhorlogegeïntroduceerd. Het horloge voor de échte Dakar-fan!

TW Steel en de broers Coronel

Op 4 januari startten de broers Tom en Tim Coronel met hun buggy’s in de wereldberoemde rally. Tim viel met motorproblemen uit in de tweede proef. Gelukkig wist Tom de race te volbrengen. TW Steel heeft, net als bij elke editie van dit evenement, een speciale Coronel Dakar Limited Edition horloge gelanceerd. Dit jaar is dat een vintage style pilot model, gemaakt van geborsteld 316L staal met een glossy ring om de kast en uitgevoerd met dikke donkerbruine leren band.

TW Steel horloge TW456 Coronel Dakar Limited Edition

De donkergrijze wijzerplaat toont een datumaanduiding, opvallende ‘Luminova’ cijfers en wijzers en de twee helder witte chronodials van het krachtige chronograaf uurwerk. Het horloge is ook tijdens de race in de donkere woestenij van Dakar goed afleesbaar. De achterzijde van dit herenmodel is voorzien van een geschroefd deksel met daarop de inscriptie ‘Coronel Dakar 2015 – Eat my dust’. Daarnaast is de kroon ook geschroefd, zodat stof buiten de deur blijft. De kast heeft een diameter van 48 millimeter. Het horloge is waterdicht tot 5 ATM (50 meter) en het horlogeglas is van gehard mineraalglas. De broers Coronel hebben het TW Steel TW456 horloge natuurlijk gedragen tijdens de race. Het uurwerk en de stof- en waterdichtheid van de kast zijn dus volop getest.

TW Steel herenhorloge bestellen: wees er snel bij!

Wereldwijd is de Coronel Dakar Limited Edition (TW456) geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Dit speciale herenhorloge van TW Steel is verkrijgbaar voor € 329. Bent u een diehard Dakar fan, dan adviseren wij uw aankoop niet langer uit te stellen. Ook kunt u dit TW Steel horloge kopen in onze juwelierswinkel in Kampen.