De Danish Design horloge collectie is al jarenlang een groeiende factor op Horlogeloods.nl. Het merk staat bekend om zijn gigantische aanbod, en die veelzijdigheid zorgt ervoor dat het merk bij een brede doelgroep geliefd is. Strak en minimalistisch, trendy, sportief of luxe, Danish Design heeft het echt allemaal. Ook qua materiaal is er diversiteit, en wordt er vooral veel edelstaal en titanium gebruikt. Bekijk direct de collectie met Danish Design horloges, en wij zijn benieuwd welk horloge u binnenkort om uw pols draagt.

Herenhorloges Danish Design in diverse variaties

De herenhorloges Danish Design zijn er natuurlijk ook in diverse varianten. Waar eerder klassiek en net de boventoon voerde, valt het nu op dat er ook veel sportieve maar stijlvolle horloges binnen de collectie te vinden zijn. Een leuk voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de IQ22Q1215. Een donderbruine lederen band geeft het horloge een stijlvolle aanblik, maar de blauwe wijzerplaat met chronograaf geeft het horloge toch een sportief karakter. Helemaal omdat de chronograaf in een sterk contrasterend zilver wordt weergegeven. Naast dit model uit de Tidlos collectie kunt u bij ons terecht voor de Frihed, Globe en Urban collectie voor mannen.

Dameshorloges Danish Design zijn elegant en stijlvol

De Danish Design dameshorloges zijn heel erg divers. Horloges gemaakt van lichtgewicht titanium, of met een Milanese band zijn dan ook veelvuldig terug te vinden. Een opvallende trend is dat naast deze meer traditionele materialen en kleuren, het merk steeds meer begint te experimenteren met leren bandjes in allerlei kleuren. Ook deze winter zijn er weer een flink aantal nieuwe kleuren toegevoegd, zoals horloges met een taupe band, of heel licht grijs. En wist u al dat speciaal voor Kerst, Danish Design een unieke giftset heeft ontwikkeld, compleet met extra horlogeband? Deze IV80Q1248 is natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar. Dat dit een leuk cadeau is om te krijgen, kunt u zien in het filmpje, speciaal gemaakt voor deze Danish Design giftset.

Wist u dat het kopen van een Danish Design horloge bij Horlogeloods erg voordelig is? De verzending is bijvoorbeeld helemaal gratis! Dat zit dus wel goed bij deze minimalistische horloges. En als u op een werkdag voor 22:30 uur een horloge bestelt, verzenden wij het deze dezelfde dag nog. Op deze manier heeft u al snel plezier van uw nieuwe horloge. Wilt u het horloge weggeven? Geef tijdens het bestelproces aan dat het horloge een cadeau is. Horlogeloods pakt het horloge gratis voor u in. U kunt er tijdens het bestellen voor kiezen om uw bestelling niet thuis, maar op een ander adres af te laten leveren, bijvoorbeeld op uw werk. En als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u ook nog eens 5% korting.