Als er een look is die niet in uw horlogecollectie mag ontbreken dan is het het Scandinavisch design wel. De bewoners van het koude noorden hechten waarde aan simpele ontwerpen, want veel dingen zijn al ingewikkeld genoeg. Klik op ‘Lees meer’ voor alle info over Scandinavisch design en over de prachtige Skagen horloges!

Skagen dameshorloges: Wat is Scandinavisch design?

Modern Scandinavisch design, specifiek ook wel Deens design, draait om kwaliteit en het doel van het item. Minimalisme en functionaliteit zijn Skagen dan ook niet onbekend. De Skagen horloges hebben weinig details en poespas, zodat de ware functie van de horloges goed tot zijn recht komt. Deens design staat voor gestroomlijnd en dicht bij de natuur blijven. Passen de Skagen horloges bij uw stijl?

Skagen horloges voor dames en heren

Een van de voordelen van de Scandinavische stijl is dat er weinig details verwerkt zijn. Dit geeft de mogelijkheid om als vrouw een Skagen herenhorloge te dragen. De meeste Skagen horloges komen namelijk zeer unisex over, waardoor enkel de maat van een Skagen herenhorloge een obstakel kan zijn. Bekijk bij de specificaties of het horloge qua maat bij uw pols past. Dit geldt natuurlijk ook voor Skagen dameshorloges. Ook kunt u langskomen in onze winkel in Kampen en het horloge om uw pols passen.

Skagen herenhorloges online kopen

Bent u van plan om een Skagen horloge bij Wereldhorloges te kopen? Dan profiteert u van een aantal fijne voordelen! De verzending is bijvoorbeeld geheel gratis wanneer u een bestelling van €50 of meer plaatst. Daarbij heeft u twee jaar garantie op het uurwerk, de wijzers en de wijzerplaat. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.