Tip voor Vaderdag: bekijk onze Vaderdagpagina voor een kado voor hem! Op deze pagina staan alle horloges die wij perfect vinden voor de leukste, liefste, sportiefste en meest stijlvolle vaders. Op Horlogeloods.nl vindt u namelijk altijd een groot assortiment horloges in uiteenlopende stijlen. Tevens hebben wij elke week weer de mooiste aanbiedingen.

Nieuwe Kenneth Cole smartwatch als kado voor hem

In onze webshop vindt u sinds kort ook de smartwatches van Kenneth Cole! Deze koppelt u aan uw smartphone met Bluetooth, waarmee u vervolgens afleest of u inkomende berichtjes, emails en oproepen hebt. De smartwatch is trouwens niet alleen functioneel. Het design mag er namelijk ook wezen! De smartwatches zijn strak met donkere kleuren en goed afgewerkte materialen. Een prachtig cadeau voor de vader die graag met de tijd meegaat.

Vaderdag kado voor de liefste papa

Een uniek cadeau is het Hugo Boss Orange horloge met gratis eau de toilette. Deze worden geleverd in een luxe geschenkdoos, welke wij graag (en gratis) voor u inpakken. Een origineel cadeau voor de leukste papa. Heeft uw vader al een redelijke collectie horloges? Geef dan een horlogekist van Horlogeloods.nl cadeau. In onze webshop vindt u namelijk verschillende merken horlogekisten, die stuk voor stuk hun eigen charme hebben. Zo hebben wij de merken Riverdale, La Royale en Ice Watch. Ook vindt u in onze webshop ons huismerk huiskisten, met een stijlvol design en genoeg opbergruimte voor een grote collectie horloges!

Kado voor papa bestellen in uw horlogewebshop

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons brede assortiment horloges en accessoires? Bestel dan snel! Als u namelijk een voorradig horloge op een werkdag voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Ook pakken wij het horloge graag voor u in. Selecteer deze optie enkel even tijdens het eenvoudige bestelproces. U betaalt trouwens geen extra kosten voor het inpakken. Tevens zijn is verzending gratis bij besteding vanaf €100,-. Wilt u zeker zijn dat u het horloge op tijd ontvangt? Bestel het dan vóór vrijdag 19 juni 2015, 20:30 uur.