Een merk met een stoer verhaal, daartoe behoren de Van Speyk horloges! Een gedurfde zeevaarder die zonder blikken of blozen zichzelf en zijn hele bemanning opblies, dat is Jan van Speyk! Deze Nederlandse held blies zichzelf in 1831 met de fameuze woorden ‘dan liever de lucht in’ de Nederlandse geschiedenis in. Vanuit deze heldendaad is de collectie Van Speyk horloges gecreëerd. De Van Speyk horloges hebben naast een prachtig design ook nog eens een geweldig kwalitatief mechanisch uurwerk. De van Speyk horloges worden afgemaakt met prachtige lederen banden die zorgen voor het overwegende klassieke uiterlijk, en het krasvaste saffierglas.

De wijzerplaat van de Van Speyk horloges zijn in verschillende ontwerpen te verkrijgen. Voor de liefhebbers van klassieke horloges hebben sommige Van Speyk horloges een prachtige index van Romeinse cijfers. Deze zijn te verkrijgen met of zonder chronograaf. Natuurlijk zijn de Van Speyk horloges waar een chronograaf in de wijzerplaat is verwerkt, uiterst klassiek vormgegeven. Voor de liefhebbers van een wat stoerder klokje zonder de klassieke elementen compleet te vergeten heeft Van Speyk natuurlijk ook horloges. Deze hebben een cijfer index en zijn ook te verkrijgen met of zonder chronograaf. Het klassieke element is hier terug te vinden in de prachtige lederen banden.

Het maakt niet uit of u voor een puur klassiek Van Speyk horloge gaat of voor een iets stoerder model, het uurwerk van deze horloges blijft hetzelfde. Deze prachtige mechanische uurwerken zullen u niet in de steek laten! Bekijk onze collectie online en kies het horloge dat het beste bij uw persoonlijke stijl past!