De uitgebreid Lorus horloge collectie biedt betaalbare horloges voor iedereen. Omdat de collectie zo veelzijdig is, kan iedereen hier slagen voor een mooi horloge. Een stoer of sportief Lorus horloge voor mannen? Of een klassiek of trendy Lorus horloge voor vrouwen? U zult het hier allemaal vinden. En misschien is het grootste voordeel nog wel, dat de Lorus horloges prima betaalbaar zijn. De prijzen van deze horloges gaan namelijk maar tot €100,-!

Lorus herenhorloge collectie

>Mannen die graag veel keuze hebben, kunnen hun hart ophalen bij de Lorus herenhorloge collectie. Bent u op zoek naar een digitaal horloge, en als het even kan ook nog eens met handige functies? U zult bij Lorus zeker slagen. Het merk biedt ook sportieve horloges met bijvoorbeeld een chronograaf, klassieke horloges met fraai afgewerkte lederen band, en stijlvolle horloges met bijvoorbeeld edelstalen banden aan. Daarnaast worden er ook enkele uurwerken aangeboden die zijn gemaakt van titanium. Dit is niet alleen anti allergisch materiaal, het voelt ook nog eens heel licht aan om uw pols.

Lorus dameshorloges

Ook binnen de Lorus dameshorloge collectie zijn er allerlei soorten en maten horloges te vinden. Wilt u bijvoorbeeld een horloge met een stalen band, maar heeft u geen zin om te gaan klungelen met schakeltjes er tussenuit halen, dan kunt u kiezen voor een Lorus horloge met rekband. Deze schuift u als het ware zo om uw pols. Bij deze horloges valt op, dat er veel zilverkleurige en goudkleurige horloges te vinden zijn, of een combinatie daar van. Dit geeft de horloges een luxe uitstraling. Ook voor kinderen heeft Lorus een fraaie collectie samengesteld. Kleurrijke horloges met een duidelijk afleesbare wijzerplaat en digitale kinderhorloges zijn er meer dan genoeg te vinden.

Lorus horloge online kopen bij Horlogeloods

Als u het Lorus horloge van uw stijl heeft gekozen, kunt u deze gemakkelijk aanschaffen. Bestel het horloge in onze webshop en betaal geen verzendkosten. Tevens pakken wij het horloge voor u in wanneer het een cadeau is. Dit hoeft u enkel even aan te vinken tijdens het eenvoudige bestelproces. Ook kunt u hier aangeven of u het horloge thuis, of op bijvoorbeeld een PostNL afhaallokatie wilt laten bezorgen. Horloges met een stalen band worden door ons voorzien van een gratis tool waarmee u zelf de band op maat kunt maken. En schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, ontvangt u 5% korting!