Op Horlogeloods.nl vindt u nu de nieuwe collectie Vostok Europe Mriya horloges! Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op het Antonov AN-225 Mriya vliegtuig, ‘s werelds zwaarste en grootste vliegtuig. Vostok Europe viert tevens haar tiende verjaardag, wat gevierd wordt met deze geweldige lijn. Lees snel verder voor alle details!

Chronografische én automatische Vostok Europe horloges

In de nieuwe Mriya lijn op Horlogeloods.nl zijn een drietal horloges uitgerust met de nieuwste technieken. Deze zijn namelijk automatisch én chronografisch! Door beweging wordt het horloge opgeladen, waarna het horloge loopt. Ook de chronografen worden hiermee aangedreven. Een revolutie in de Vostok Europe geschiedenis! De horloges worden geleverd met een lederen en siliconen band, omdat u dit horloge tijdens het duiken kunt gebruiken. De horloges zijn verkrijgbaar in drie soorten horlogekasten in edelstaal, met de kleuren rosé (NE88-5559236), zilver (NE88-5555237) en zwart (NE88-5554238).

De Multifunctional horloges van de Vostok Europe Mriya collectie

Vostok Europe heeft ook een aantal nieuwe horloges in de Mriya collectie die verschillende handige functies bevatten. Deze hebben namelijk een alarm, chronograaf en dag- en datumaanduiding. De horloges worden geleverd met een zwart lederen horlogeband en twee siliconen horlogebanden in de kleuren zwart en rood. Want ook met dit horloge kunt u gerust een duik nemen!

Vostok Europe horloges bestellen op Horlogeloods.nl

Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken uit de Vostok Europe Mriya horloges? Plaats dan snel uw bestelling! Aan het bestellen op Horlogeloods.nl zitten een groot aantal voordelen. Koopt u namelijk een horloge op werkdagen voor 20:30 uur, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden. Ook betaalt u geen verzendkosten bij bestelling van €100,- en meer. Is het horloge een cadeau? Geef dit eventjes aan tijdens het bestelproces, dan zorgt Horlogeloods.nl ervoor dat u het horloge feestelijk ingepakt ontvangt.