Rosenfelt heeft onlangs haar collectie watchwinders uitgebreid. Doordat de nieuwe watchwinders verschillende instellingen hebben, zijn deze geschikt voor alle automatische horloges. De watchwinders zijn te koop vanaf € 89 en zijn te bestellen via de webshop van watchwinder-123.nl.

Waarom heb ik een watchwinder nodig?

Wanneer u uw automatische horloge een tijdje niet draagt, zal deze stil komen te staan. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u op reis bent of wanneer u verschillende horloges heeft. Wanneer een horloge stil staat, moeten de tijd, datum en andere functionaliteiten opnieuw ingesteld worden. Dit kan frustrerend zijn wanneer u dit continue opnieuw moet doen.

Wat doet een watchwinder?

Een watchwinder zorgt ervoor dat uw polsbeweging wordt nagebootst. Hierdoor zal het horloge blijven draaien, ook wanneer deze niet gedragen wordt. Wanneer u na een tijdje uw automatische horloge weer wil dragen, hoeft u alle functionaliteiten niet opnieuw in te stellen.

De Rosenfelt watchwinders onderscheiden zich door mooie vormgeving, unieke kleurstellingen, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Al met al is een watchwinder een luxeproduct, maar dé oplossing wanneer u niet steeds uw horloge op wil winden. Daarnaast is het een aanwinst voor uw bureau, nachtkastje of de boekenplank.

Welke watchwinder heb ik nodig?

Met de nieuwe collectie watchwinders van Rosenfelt, hoeft u niet meer na te denken over welke watchwinder u nodig heeft. Alle watchwinders van Rosenfelt zijn geschikt voor alle automatische horloges. Dit komt doordat de watchwinders verschillende opties heeft.

Zo kunt u zelf het aantal omwentelingen per dag kiezen (TPD / turns per day). Wanneer u de TPD op de hoogste stand zet, is de watchwinder geschikt voor alle horloges.

Daarnaast kunt u kiezen in welke richting de watchwinder moet draaien:

• CW (Clockwise): de watchwinder draait rechtsom

• CCW (Counter Clockwise): de watchwinder draait linksom

• CW + CCW (Clockwise + Counter Clockwise): de watchwinder draait zowel rechts- als linksom

Het enige waar u over na hoeft te denken, is of u een watchwinder voor 1 horloge wil, een watchwinder voor 2 horloges of een watchwinder voor 4 horloges.

Watchwinders kopen op watchwinder-123.nl

Watchwinder - 123 is leverancier van de exclusieve Rosenfelt watchwinders. Ons bestaansrecht is het leveren van kwalitatief hoogstaande en goed werkende watchwinders tegen een betaalbare prijs. Voldoet een product toch niet aan de verwachtingen? Niet goed, geld terug!