De zomer staat voor de deur! Tijd om je garderobe nog eens kritisch te bekijken en wellicht van een update te voorzien. Heb jij al leuke kleding voor de komende zomermaanden? Zowel voor mannen, als voor vrouwen veranderen de trends op het gebied van kleding regelmatig. Het ene jaar zijn de donkere tinten populair, terwijl de pastelkleuren het in andere jaren winnen. Bovenal is het belangrijk om voor kleding te kiezen, waarin jij je prettig voelt! Naast de kleding mogen ook de accessoires niet in je kledingkast ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een mooi horloge, wellicht een ketting of een oorringetje, enzovoorts.

In dit artikel gaan we in op de trends voor mannen in 2019. Welke kledingtrends mag je niet voorbij laten gaan, zonder je eigen kledingkast aan te vullen? Wij zochten het voor je uit!

Business casual is de nieuwe trend

Waar men voorheen vrijwel altijd in een pak op het werk verscheen, lijkt die trend nu te doorbroken worden. Steeds meer mannen kiezen voor business casual. Dat betekent dat zij een katoenen broek combineren met een blouse en eventueel een pullover. Ook het gebruik van puntschoenen is steeds minder gebruikelijk. Nette sneakers van suède doen bijvoorbeeld niet onder voor deze puntschoenen. Mocht je regelmatig naar klanten moeten, dan kan een pak nog wel de best passende outfit zijn. Je wilt immers representatief zijn voor je werkgever. Daarbij verschilt het per branche, welke kledingstijl het meest gebruikelijk is onder personeel.

Zelf kleding laten bedrukken op internet

Om je kleding naadloos aan te laten sluiten op je persoonlijke voorkeuren, zou je er ook voor kunnen kiezen om je kleding te laten bedrukken. Er zijn verschillende websites, waarop je leuke shirts en truien van een eigen opdruk kunt laten voorzien. Dit is niet alleen handig voor zakelijke partijen, maar ook voor mannen met een geheel eigen stijl. Voorzie je shirt of trui van een leuke opdruk, die past bij je karakter! Hier vind je een voorbeeld van een partij, die bedrukte kleding aanbiedt. Des te meer shirts je in een keer bestelt, des te voordeliger het doorgaans ook voor je wordt.

Een leuk horloge is onmisbaar

Voor vrouwen zijn er ontzettend veel accessoires verkrijgbaar. Denk aan een leuke ring, een mooi armbandje of een ketting. Bij mannen is dit doorgaans wat lastiger. Mannen hebben lang niet altijd een gaatje in hun oor en een ketting is vaak enkel weggelegd voor de stoere man. Zakelijke mannen kiezen doorgaans sneller voor een horloge. Op het gebied van horloges zijn twee trends gaan: de opkomst van de smartwatch en het hervinden van het klassieke horloge. Een smartwatch biedt verschillende voordelen, door de mogelijkheid om deze aan je telefoon te koppelen. Toch vindt niet iedereen zo’n smartwatch even mooi! De aanschaf van een klassiek horloge kan om die reden het overwegen waard zijn. Klassieke horloges zijn op verschillende websites te bestellen.

Kleding kopen in de uitverkoop

Steeds meer mannen shoppen hun kleding online. Zo hoeven ze de deur niet uit om hun kledingkast aan te vullen. Op internet sta je nooit in de rij en is het aanbod veel groter dan in fysieke winkels. Zoek bij het bestellen van nieuwe kleding naar interessante aanbiedingen. Zo hoeft het uitbreiden van je kledingkast met kleding aansluitend bij de laatste trends niet heel veel geld te kosten. Wat is jouw favoriete winkel?