Wat een vreugde elk voorjaar als de nieuwe collecties binnen komen, van het weer moeten we het namelijk niet hebben op het moment. Vorige week Diesel en nu even een kijkje bij de nieuwe Fossil collectie. Onze grote vraag was, zit er in deze collectie een nieuwe topper bij zoals de CH2565. Wij denken van wel,.. de JR1424 maakt volgens ons een goede kans!

Deze JR1424 van Fossil is een ontzettend gaaf horloge waarvan het design is geïnspireerd op het leger. Natuurlijk is de vintage stijl waar Fossil al jaren bekend om staat duidelijk terug te vinden. Laten we eens kijken naar de JR1424. De kast van deze Fossil heeft een super stoer uiterlijk, kijk alleen al naar de kastrand! Super afgewerkt en mooi bewerkt met cijfers en vergeet de kronen niet! Helemaal geweldig! Wijzerplaat, mooie overloop in de kleur, wat de JR1424 de echte vintage look geeft. De band van de JR1424 is gemaakt van soepel leer in een vintage bruine kleur, dit maakt het horloge helemaal af.

Ik zie absoluut geen reden om deze JR1424 niet aan te schaffen! Deze Fossil past in elke horlogecollectie. Voor de mensen die niet alleen op uiterlijk een horloge kopen heeft de JR1424 ook een aantal handige functies. Zo heeft deze Fossil een chronograaf met meters die een uiterlijk hebben wat geïnspireerd is op het leger en ook kun je de datum aflezen! Wat wilt u nog meer van een horloge, uiterlijk mooi en functioneel! De rest van de voorjaarscollectie van Fossil is deels vrolijk, deels stoer en absoluut geweldig! Kijk hier voor de gehele collectie van Fossil.