Dat er uit de fabriek van Ice-Watch veel nieuws komt mag haast niet meer als een verrassing komen. Maar deze hadden wij niet zien aankomen. Nietsvermoedend liepen wij op de beurs en kwamen bij de stand aan en wat zagen wij daar, naast een hoop horloges in leuke nieuwe kleuren natuurlijk, waren klokken, wekkers en telefoons?!

De klokken zijn in één woord top! In de 10 basis kleuren van Ice-Watch (zwart, wit, grijs, rood, blauw, groen, geel, oranje, roze en paars) zijn de klokken gemaakt. Ze zien er uit als de kast van een horloge, niet meer en niet minder! Met een geweldig formaat van 30 cm heb je ook wel iets aan de muur hangen. Al genoeg klokken in huis, kijk dan eens naar de wekkers! Het zijn verkleinde versies van de klokken (13 cm) en fleuren je slaapkamer helemaal op, afhankelijk van de kleur natuurlijk.

Maar nu komt het.. Ice-Phone? Ja wij moesten ook even denken. Is het een echte telefoon zoals een Iphone? Dat bleek niet het geval te zijn. Je kunt wel je eigen telefoon er op aansluiten en dan kun je met de hoorn gewoon bellen en laat je je eigen telefoon in de houder zitten. In principe kun je alle smartphones waar je een headset op kunt aansluiten, aansluiten op deze Ice-Phone. Via de Appstore kun je ook een ware Ice-Phone app downloaden en kun je een nummer draaien, neem dit letterlijk, zoals op die oude bakelieten telefoons. Het leukste is natuurlijk dat alles draadloos is en dat hem overal mee naar toe kunt nemen. Wij zijn superfan van deze uitvinding en hopelijk deze op de gekste plekken tegen te komen!