We moeten nog heel even geduld hebben maar dan is het eindelijk weer zover. Alle Tour de France liefhebbers kunnen niet wachten tot deze tour der touren weer begint. Helaas is deze 100ste editie van de Tour wel één met een zwart randje door het hele dopingschandaal van de wielrenners. Toch mag dat, voor ons in ieder geval, de pret niet drukken.

Voor ons bij Horlogeloods.nl is deze tijd om meerdere reden een spannende tijd. Elk jaar rond het begin van de Tour komt namelijk de prachtige Chrono Bike collectie van Festina horloges uit. Elk jaar zijn de Tour Festina horloges weer mooier, stoerder en beter dan vorig jaar. De details op de Festina horloges hebben alles met de racefiets maken. Kleine details worden gebruikt in de wijzerplaat om deze Festina horloges een speciaal en uniek uiterlijk te geven. Deze Festina horloges zijn een stuk robuuster als de rest van de collectie en worden geleverd in een prachtige Tour de France horlogedoos.

De allereerste Chrono Bike horloges van Festina werden in 1998 ontwikkeld en op de markt gebracht. Deze Festina horloges waren gelijk een groot succes en elk jaar kijken liefhebbers van deze prachtige horloges uit naar de nieuwe collectie. Wat wij natuurlijk heel goed snappen. De collectie van dit jaar is wederom geweldig en u kunt ze hier bekijken! En dan... ja dan is het wachten op de grote dag dat het fantastische wielerevenement van start gaat. Wij zitten er al kaar voor, met een geweldig Chrono Bike horloge om onze polsen natuurlijk!