De zomerse temperaturen blijven eindelijk heerlijk in Nederland hangen. En naast de Kyboe! horloges hebben wij op Horlogeloods.nl nog veel meer leuke zomerse horloges voor u. Neem de Lacoste horloges. Laten we beginnen met een korte geschiedenis van dit prachtige merk met zijn geweldige Lacoste horloges.

Lacoste is in 1933 opgericht door de Fransman René Lacoste. Lacoste was in die tijd toptennisser met de bijnaam 'le Crocodille'. Deze bijnaam kreeg hij doordat hij een weddenschap om een koffer van krokodillenleer verloor. De media pakte dit incident op en noemde hem een ware alligator. Zijn vrienden noemde hem al snel 'le Crocodille'. In 1930 stopt hij defintief met tennissen en ging verder met zijn eigen, toen al succesvolle, bedrijf wat vanzelfspreken alles met tennis te maken had. Uit zijn bedrijf kwamen vele uitvindingen, zo maakt hij groeven in de handgreep van het tennisracket voor een betere grip, ontwierp hij het ballenkanon en later ook het metalen tennisracket. Maar ook het bekende polo shirt kwam om de hoek kijken en uiteindelijk ook de Lacoste horloges, natuurlijk met de bekende krokodil als logo.

Goed, terug naar de fantastische Lacoste horloges. Dit sportieve merk is opgedeeld in vier verschillende lijnen, namelijk de Everyday Essentials, de Leisure, de Sport Lux en de Young Impulse. En vooral deze laatste lijn, de Young Impulse, is super zomers! De modellen zijn kleurrijk en vrolijk. Het basis model van deze Lacoste horloges is eenvoudig maar stijlvol hebben bijna allemaal een vrolijke print in de meest leuke kleuren. Deze Lacoste horloges passen perfect bij deze zomerse temperaturen en natuurlijk bij uw zomerse outfit. Laten wij hopen dat dit weer tot diep in september bij ons blijft, zodat u lang uw Lacoste horloges kunt blijven dragen.