Een Swiss Military Hanowa horloge staat voor kwaliteit en robuustheid. Deze uiterst solide uurwerken misstaan niet bij een stoere man die wel van een uitdaging houdt. Dit Zwitserse horlogemerk heeft weer een paar vernieuwingen in het assortiment doorgevoerd, en wij kunnen wel zeggend at dit reeds nu al een succes is. De Swiss Military Hanowa Flagship, Crusador of Airborne horloges geven het militaire karakter van de horloges weer. Bekijk de collectie van Swiss Military Hanowa nu, en raak net zo enthousiast als ons!

Swiss Military Hanowa Chrono horloges

De meeste horloges van Swiss Military zijn voorzien van een chronograaf. Hiermee kunnen niet alleen nauwkeurige tijdmetingen worden gedaan, het ziet er ook nog eens erg stoer uit! De voornamelijk blauwe en zwarte wijzerplaten zien er op zichzelf ook al prachtig uit. De diepblauwe kleur zoals te zien is bij model 06-4307.04.003 is momenteel erg populair. Dit horloge heeft ook nog eens een bepaalde diepte in de wijzerplaat, wat het uurwerk echt uniek maakt. Tel daarbij op de kwalitatieve leren horlogeband, en het ultieme sportieve horloge is helemaal af!

De Zwitserse Swiss Military horloges

Swiss Military Hanowa werd opgericht in 1963 door Hans Noll, die eerder de baas was in een horloge fabriek. Ha-no-wa staat dan ook voor Hans Noll Watches. Door de nauwkeurigheid en uitmuntende kwaliteit van de Zwitserse horloges ging Hanowa zich steeds meer richten op echte sport- en lifestyle horloges. Swiss Military Hanowa is nu een bekend horlogemerk met een uitstekende reputatie. Ook de waterdichtheid van een Swiss Military herenhorloge is goed, alle modellen zijn waterdicht waarbij enkele horloges tevens geschikt zijn om mee te duiken. Deze horloges zijn voorzien van schroefdeksel en een schroefkroon.

Swiss Military horloge kopen

Wilt u een Swiss military herenhorloge kopen, maar kunt u niet kiezen? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom in Kampen waar u ze zelf even kunt komen passen. U kunt parkeren voor de deur. Besluit u toch gewoon online te kopen, dan kunt u van diverse betaal en verzendmethodes gebruik maken. De verzending is natuurlijk gratis, en indien gewenst pakken wij uw bestelling gratis in. Veel plezier met uw nieuwe horloge!