Breuning 48043070 trouwringen

Breuning 48043070 trouwringen

We adviseren jullie graag in onze showroom

Details

Deze trouwringen van Breuning zijn misschien wel jullie keuze en zullen jullie samen op de trouwdag bij elkaar om de vinger schuiven. Deze trouwringen zijn gesmeed uit 14 karaat goud in de kleur witgoud en zijn 2 mm. breed. De ringen zijn prachtig glanzend van oppervlakte. Bij deze Breuning 48043070 kunnen jullie kiezen of de dames trouwring met of zonder een steentje voor jullie wordt geleverd. We kunnen dit paar trouwringen aan jullie aanbieden in 8 karaat vanaf [ prijs_vanaf]. Bezoek onze sfeervolle showroom in Kampen om jullie te komen oriënteren voor trouwringen. We adviseren jullie graag en tonen jullie onze ruime collectie ringen. Je kan onze showroom op werkdagen bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Op zaterdag en s'avonds op afspraak. Onze trouwringen zijn niet online te bestellen, omdat wij jullie liever persoonlijk adviseren over de mogelijkheden en de ringmaat.
Deze trouwringen van Breuning zijn misschien wel jullie keuze en zullen jullie samen op de trouwdag bij elkaar om de vinger schuiven. Deze trouwringen zijn gesmeed uit 14 karaat goud in de kleur witgoud en zijn 2 mm. breed. De ringen zijn prachtig glanzend van oppervlakte. Lees meer
Deze trouwringen van Breuning zijn misschien wel jullie keuze en zullen jullie samen op de trouwdag bij elkaar om de vinger schuiven.
Deze trouwringen zijn gesmeed uit 14 karaat goud in de kleur witgoud en zijn 2 mm. breed. De ringen zijn prachtig glanzend van oppervlakte.
Bij deze Breuning 48043070 kunnen jullie kiezen of de dames trouwring met of zonder een steentje voor jullie wordt geleverd. We kunnen dit paar trouwringen aan jullie aanbieden in 8 karaat vanaf [ prijs_vanaf].
Bezoek onze sfeervolle showroom in Kampen om jullie te komen oriënteren voor trouwringen. We adviseren jullie graag en tonen jullie onze ruime collectie ringen.
Je kan onze showroom op werkdagen bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Op zaterdag en s'avonds op afspraak. Onze trouwringen zijn niet online te bestellen, omdat wij jullie liever persoonlijk adviseren over de mogelijkheden en de ringmaat. Lees minder
Gratis inpakken mogelijk

Breuning trouwringen

Schrijf de eerste review over dit product

 687,-
OF
  • Gratis verzending boven €50
  • Gratis inpakken mogelijk
  • Niet goed, geld terug
  • Nu bestellen, vandaag nog verstuurd
  • 5000+ horloges op voorraad
  • Ervaren sinds 1904
  • Eigen atelier en reparatie
Bezoek onze showroom op afspraak.
Horlogeloods.nl
Industrieweg 3V
8263 AA Kampen
085 - 130 1872

Specificaties

Merk Breuning
Doelgroep dames en heren
Prijs vanaf (8 karaat) € 496
Materiaal sieraad 14 karaat goud
Kleur trouwring witgoud
Ringmaat wordt opgemeten in onze showroom
Breedte sieraad 2 mm.
Soort polijsting glanzend
Aantal steentjes 3
Soort steen diamant
Totaalgewicht steen/stenen 0.017 ct.
Kwaliteit steen W - SI
Breuning Breuning 48043070 trouwringen
 687,-

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting