Contact opnemen

Je kan contact met ons opnemen op de volgende manieren:

  1. Via de mail op klantenservice@horlogeloods.nl
  2. Via de telefoon op 085 - 130 1872 (op werkdagen van 10.00 tot 17.00)
  3. Via de chat. Hier kan je live chatten met een medewerker of een bericht achterlaten

Onze showroom is gevestigd aan het volgende adres:

Horlogeloods
Landstraat 25
9934 BG  Delfzijl

IBAN: NL53 RABO 0382 6496 48
KvK: 02080306

BTW: NL812034144B01

Horlogeloods Showroom

Twijfel je tussen twee of misschien wel drie horloges en kun je geen keuze maken aan de hand van de informatie op onze webshop? In onze showroom in Delfzijl kun je de horloges bekijken, het materiaal voelen en de horloges om je pols zien zodat je een overwogen beslissing kunt nemen. Je krijgt altijd deskundig advies van onze medewerkers, die al jaren ervaring hebben in de horlogerie. Breng je een bezoekje aan onze showroom? Geef dan van te voren aan welke modellen je wilt zien, dan liggen ze klaar als je bij ons binnenkomt.

Uitgebreide expertise

Onze medewerkers werken al jaren met horloges. Ze kennen de merken en modellen door en door, doen hun best om elk seizoen het mooiste assortiment voor jou samen te stellen en delen graag hun kennis met je zodat jij met een horloge naar huis gaat waar je echt blij mee bent. Breng je een bezoek aan onze showroom dan krijg je uitgebreid advies en antwoord op al je vragen omtrent horloges. En mocht je niet tevreden zijn met de modellen die je voor je bezoek hebt doorgegeven, dan kunnen onze medewerkers je nog een aantal modellen adviseren en laten zien.

Grootste collectie in de regio

We streven ernaar om alle horloges die op onze webshop staan uit voorraad te kunnen leveren. Hoewel dit niet altijd mogelijk is, hebben we wel de grootste collectie in de regio. Deze kun je dus altijd komen bekijken. We hebben niet alleen onze horloges op voorraad, ook de sieraden die je op onze webshop kunt vinden liggen voor je klaar!

Service

Besluit je om een aantal horloges te komen bekijken? Laat voor je komst weten welke horloges je graag wilt zien zodat we ze voor je klaar kunnen leggen. Indien je met de auto komt, kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. Als je tijdens je bezoek besluit een van de horloges te kopen, dan maken wij gratis het bandje voor je op maat, zetten het op de juiste tijd en datum en zorgen ervoor dat je de deur uit loopt met een horloge dat je direct kan dragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Vergeet dan niet door te geven voor welke horloges je komt!

Showroom

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting