Een speciale serie uit de Fromanteel horloge collectie

Het geweldige horlogemerk Fromanteel is er eentje waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn. Dit merk heeft zijn roots in de stad Amsterdam liggen, waar een familiebedrijf de naam Fromanteel in ieders geheugen heeft gegrift. Na lange tijd van afwezigheid is er een frisse wind door het bedrijf gegaan, wat heeft geresulteerd in een sterk merk met top horloges. De Fromanteel horloges bestaan uit verschillende series maar de serie die op deze pagina te vinden is die is wel heel speciaal : De Fromanteel Specials.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE. VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Gevarieerde collectie Fromanteel horloges

Fromanteel geeft verschillende horlogecollecties uit. Naast de Limited Edition Fromanteel horloges zijn dat ook nog The 85 horloges, Fromanteel Amsterdam horloges, Fromanteel Generations en de Globetrotter serie. Horlogeloods is er als officieel dealer trots op, u al deze collecties aan te kunnen bieden op onze website. Hierdoor weten wij zeker dat een ieder wel een geschikt horloge van Fromanteel kan vinden.

Limited Edition Fromanteel horloges op Horlogeloods.nl

De Fromanteel Specials horloges zijn, zoals de naam al laat doorschijnen, speciale modellen die niet altijd verkrijgbaar zijn, maar die u als horlogeliefhebber zeer gaat waarderen. Wat u kunt verwachten in deze collectie Fromanteel horloges zijn modellen die bijvoorbeeld te maken hebben met een jubileum jaar, zoals de speciale Anniversary Day en Night horloges, die in 2014 het jubileum jaar van het merk bekroonde. Wat het merk de aankomende jaren nog voor Fromanteel horloges op de markt gaat brengen blijft een verrassing, maar wij verwachten grootse dingen van dit geweldige Nederlandse merk. Wees er wel snel bij als u een Fromanteel horloge wilt bemachtigen, want al deze Fromanteel horloges zijn gelimiteerd en maar voor een bepaalde tijd verkrijgbaar.

Kies uw Fromanteel horloge Specials

Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig een Fromanteel horloge in onze webshop. U kunt op werkdagen tot 17:00 uur bestellen, uw pakketje gaat dan dezelfde dag de deur uit. Wilt u een Fromanteel horloge kado geven? Geef dit dan aan in ons veilige bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt.

24 uur per dag online geopend!

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 387 beoordelingen.