Fromanteel The 85 serie met speciale betekenis

Het topmerk Fromanteel herrees in 2009 en heeft in een korte periode zijn naam stevig weten neer te zetten. Het merk is geïnspireerd op het familiebedrijf dat in de 17e eeuw zijn naam wist te vestigen als klokkenmaker. De huidige collectie Fromanteel horloges is deze geschiedenis niet vergeten, dit is terug te zien in de verschillende series die het merk heeft. Zo vindt u hier bijvoorbeeld The Amsterdam horloges, die natuurlijk op de stad slaan waar het merk in de 17e eeuw is opgericht en zo kunt u ook The Fromanteel 85 serie horloges vinden. Dit getal heeft een zeer speciale betekenis binnen het bedrijf. Op deze leeftijd stierf namelijk meneer Fromanteel in 1697.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

The 85 Fromanteel horloges zijn speciaal

U kunt begrijpen dat The 85 horloges een zeer speciaal plekje hebben binnen het horlogemerk. Door deze verwijzing naar de oprichter terug te laten komen in een 85 serie Fromanteel horloge ziet u gelijk hoe respectvol de nieuwe eigenaren van dit merk met de geschiedenis omgaan. The 85 Fromanteel horloges is een prachtige respectvolle collectie met horloges met een sportief doch klassiek uiterlijk. Waarbij de The 85 Silver Rally trots nummer 85 op zijn wijzerplaat draagt.

Kwalitatieve Fromanteel horloges

Een horloge van Fromanteel heeft een Zwitsers uurwerk. Een Zwitsers uurwerk staat voor kwaliteit. Dit uurwerk is vaak handgemaakt en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie. Het label ‘Swiss Made’ geeft aan dat het uurwerk aan strenge criteria voldoet, zo moet het gemonteerd en gecontroleerd zijn in Zwitserland en moet het materiaal voor 60% afkomstig zijn uit Zwitserland. Het staal in een Zwitsers uurwerk heeft een hoge weerstand en roest niet. De kwaliteit van dit type uurwerk ligt vele malen hoger dan uurwerken uit bijvoorbeeld Japan en China.

The 85 Fromanteel horloge online kopen

Bestel vandaag nog een van The Fromanteel horloges op Horlogeloods.nl direct uit voorraad. Doet u dit op werkdagen voor 22:30, dan zullen we het door u uitgekozen horloge nog dezelfde dag gratis naar u verzenden. En maakt u gebruik van onze gratis inpakservice, dan kunt u er van op aan dat u zelf niet meer met cadeaupapier aan de slag hoeft. U kunt het horloge naar u thuis, naar uw werk, of bijvoorbeeld bij een PostNL afhaalpunt laten bezrogen.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting