Casio G-Bluetooth horloges

Iedereen kent het wel. U loopt op een drukke straat of u bevindt zich in een luidruchtige ruimte en u hoort uw telefoon niet. Casio heeft hiervoor een oplossing gevonden. Doordat het G-Shock G-Bluetooth horloge via bluetooth verbonden is met uw smartphone, krijgt u direct een signaal via uw horloge als uw telefoon afgaat. Daarnaast worden ook uw inkomende e-mails, facebook- en twitterberichten en agendapunten weergegeven op uw horloge. Dat is vandaag de dag toch alles wat u zoekt in een horloge? Bekijk hieronder de Casio G-Bluetooth horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Functies van een Casio G-Bluetooth horloge

Naast alle hypermoderne extra's van een Casio G-Shock G-Bluetooth horloge heeft het natuurlijk ook alles wat u van een normaal horloge verwacht. Uw horloge is in hoge mate schokbestendig en waterdicht zoals u mag verwachten van een G-Shock horloge. De waterdichtheid is zelfs gegarandeerd tot 200 meter diepte. Verder is een G-Shock G-Bluetooth horloge uitgerust met een timer, stopwatch, vijf in te stellen alarmen, snoozefunctie, trilalarm, kalender en weergave van de wereldtijden. Een groot voordeel van dit krachtige horloge is dat de tijd automatisch wordt aangepast. Uw horloge helpt u zelfs bij het vinden van uw telefoon. U typt uw persoonlijke code in op uw G-Shock G-Bluetooth horloge en uw ringtone wordt afgespeeld op uw smartphone!

De bekende G-Shock horloges

Een Casio G-Shock horloge is het ultieme schokbestendige horloge. Het ontstond uit de droom van een ontwikkelaar een horloge te creëren dat nooit stuk zou gaan en een stootje kon verdragen. De Casio design teams ontwikkelden een horloge met 10-meter vrije val bescherming, 10-bar waterbestendigheid en een 10-jarige levensduur van de batterij. Verkrijgbaar in vele modieuze stijlen, vormen en maten, is de Casio G-Shock collectie een van de populairste en blijvende horloge collecties van Casio.

Casio G-Bluetooth horloge online kopen

Als u een Casio G-Bluetooth horloge bestelt op Horlogeloods gaat dit zeer gemakkelijk en heeft u het horloge snel in huis. Bestel namelijk op een werkdag voor 17:00 uur en wij verzenden het Casio horloge dezelfde dag nog! Tevens pakken wij het horloge graag voor u in als u het cadeau wilt geven. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces en het inpakken kost u niets extra’s! Het horloge wordt gratis verzonden bij besteding vanaf €50,-.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 400 beoordelingen.