Een GPS horloge van Horlogeloods

Bent u een fervent sporter? Overweeg dan eens om een GPS horloge van Horlogeloods.nl aan te schaffen. Met een GPS horloge kunt u de gelopen route naderhand bekijken op uw computer. Op deze manier ziet u precies met welke snelheid u liep en waar u precies liep. Ideaal als u wilt bijhouden wat uw vorderingen zijn. Ook kunt u de route en duur van uw route afstemmen bij het gebruiken van een GPS horloge. Horlogeloods.nl toont u hieronder een aantal modellen die het sporten nóg leuker maken!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE. VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

15 artikel(en)

Seiko Astron GPS horloge

Seiko heeft een horloge ontwikkeld dat signalen van het wereldwijde GPS-netwerk ontvangt. Hierdoor past het horloge zich zeer snel en nauwkeurig aan aan de tijd en datum van de tijdzone waar u bent. Het signaal ontvangt het Seiko Astron GPS horloge automatisch eenmaal per dag. Met een druk op de knop kunt u ook zelf contact leggen met de satellieten. Het horloge bepaalt hierdoor uw positie op aarde, waardoor de wijzers zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de juiste lokale tijd. Wist u dat een Seiko Astron horloge wordt gevoed door een Solar wijzerplaat? Deze zet vrijwel alle vormen van licht om in energie. Een batterij vervangen hoort hierdoor voortaan tot het verleden. Ook bent u met een Seiko Astron horloge voorzien van de juiste datum en tijd tot februari 2100!

Opvallende GPS horloge collectie van Suunto

Een GPS horloge van het merk Suunto zijn ook de moeite waard om te bekijken. Deze horloges hebben een digitaal uurwerk en bevatten verschillende functionaliteiten. Naast de GPS-functie hebben deze horloges een hartslagmeter, afstandmeter en snelheidsmeter. Heeft u vragen over een GPS horloge? Schroom niet om onze klantenservice te benaderen.

Koop online een GPS horloge op Horlogeloods

Bij Horlogeloods.nl geniet u een aantal voordelen bij bestelling van een horloge. Bestel namelijk een voorradig horloge op een werkdag voor 17:00 uur en Horlogeloods.nl verzendt deze dezelfde dag nog! Ook is de verzending kosteloos bij besteding vanaf €50,-. Als u het horloge als cadeau weggeeft, pakken wij het graag voor u in. U hoeft enkel tijdens het bestelproces te selecteren dat het horloge een cadeau is.

24 uur per dag online geopend!

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 387 beoordelingen.