De eigen stijl van een Aviator herenhorloge

Elk Aviator herenhorloge heeft een eigen ontwerp en stijl, maar zijn met elkaar toch een en dezelfde duidelijke collectie. De Aviator horloges hebben namelijk een duidelijk bindende factor, welke zeer imposant is. U kunt vast wel raden dat deze factor elementen uit de luchtvaart zijn. Deze zijn te vinden op de wijzerplaat van elk Aviator mannenhorloge. Kies voor een klassiek model of ga juist weer voor een sportief exemplaar. In deze collectie vindt u alle verschillende stijlen!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De horloges van KLM: het Aviator herenhorloge

Komt het merk Aviator u bekend voor, maar weet u niet zo goed waar u het van kent? Dat kan kloppen! De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij verkocht het herenhorloge Aviator op zijn intercontinentale vluchten. De horloges waren daarom niet op andere plekken te koop. Sinds 2014 kunt u een Aviator gewoon weer bij uw favoriete horloge webshop Horlogeloods kopen. Wij zijn hier zeer blij mee! Als u al een tijdje een Aviator herenhorloge draagt en het bandje is aan vervanging toe, heeft Horlogeloods de oplossing. In onze webshop vindt u namelijk ook de originele Aviator horlogebanden.

Profiteer extra lang van een herenhorloge Aviator

Het uurwerk van elk Aviator herenhorloge wordt zorgvuldig en met precisie gemaakt. Aviator is namelijk een merk met pilotenhorloges, welke dus wel een tegen een stootje moeten kunnen. Dit is precies te vinden in de geweldige collectie Aviator horloges. Wist u dat u profiteert van een Aviator horloge, omdat deze kwalitatief zeer goed is? De merknaam is trouwens tamelijk gelijk aan het merk Aviator SWISS, maar toch zijn het twee totaal verschillende merken. Binnen de Aviator collectie is de F-Serie duidelijk de populairste lijn. Deze hebben wij dan ook volledig in ons assortiment opgenomen. Sinds kort zitten hier zelfs analoog digitale Aviator horloges voor heren bij!

Online een herenhorloge Aviator kopen

Goed nieuws voor iedereen die een bestelling plaatst bij Horlogeloods.nl. De verzending van uw bestelling is namelijk geheel gratis! Ook geniet u al zeer snel van uw nieuwe horloge. Als u namelijk een herenhorloge Aviator bestelt op een werkdag voor 22:30 uur, neemt PostNL het pakketje dezelfde dag nog mee. Geeft u het horloge cadeau? Selecteer de inpakoptie tijdens het bestelproces. Horlogeloods verpakt het horloge dan feestelijk en kosteloos. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen om het horloge te komen bekijken.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van l>