Casio Pro Trek herenhorloges

Met een Casio Pro Trek herenhorloge ben je klaar voor elke uitdaging. Deze horloges voor echte mannen bevatten alles om van jouw outdoor avontuur een optimale belevenis te maken. Deze horloges werken op zonnecellen, oftewel solar techniek, en zijn bijvoorbeeld voorzien van een kompas, barometer en thermometer. Door de combinatie van innovatieve techniek, het kwalitatieve uurwerk en het eigentijdse design is een Pro Trek horloge jouw ideale partner in de open lucht. Het maakt niet uit welke uitdaging op je pad komt, een Pro Trek horloge kan elk terrein aan. Van de hoge bergen tot diepste dalen, en extreem warme of juist heel koude temperaturen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Casio Pro Trek, G-Shock of Wave Ceptor horloge?

Bijna iedereen kent de Casio horloges wel, en zo ongeveer iedereen weet dat er een vrij uitgebreide collectie horloges door hen op de markt wordt gebracht. Elke reeks heeft zijn eigen unieke functionaliteiten. Zo zijn de G-Shock herenhorloges extreem schokbestendig, en staan de Wave Ceptor horloges door middel van radiosignalen altijd op de juiste tijd. Bij dames zijn de Baby-G horloges erg populair, maar ook de retro horloges van Casio worden nog altijd goed verkocht. Wilt je liever een sportief chronograaf horloge, dan kunnen wij je de Casio Edifice herenhorloges van harte aanraden. Kortom, meer dan genoeg keus!

Pro Trek horloge met Triple Sensor

De Casio Pro Trek herenhorloges die met de nieuwste sensortechnologie Triple Sensor zijn uitgerust, zijn nog nauwkeuriger dan voorheen. Drie gevoelige en erg kleine sensoren meten nauwkeurig en geven het meteen weer zodra er zich iets in de omgeving verandert zoals bijvoorbeeld een temperatuur schommeling. Zo worden de nauwkeurigheid van het digitale kompas, de hoogtemeter, barometer en thermometer mogelijk gemaakt door deze Triple Sensor technologie. Tegelijkertijd is de drievoudige sensor ongeveer 95% kleiner geworden en verbruikt deze 90% minder energie. Deze innovatieve doorontwikkeling van de tweede naar de derde sensorgeneratie vond plaats in 2013, en nog altijd werkt Casio aan weer een nieuwe verbetering van deze techniek!

Casio Pro Trek herenhorloge online kopen

De Casio Pro Trek heren horloge collectie is goed vertegenwoordigt op onze site en deze horloges kunnen dus direct door Horlogeloods.nl aan je geleverd worden. Maak op basis van je persoonlijke voorkeur een keuze uit deze sportieve collectie herenhorloges en plaats je bestelling direct online. Bij het afronden van de bestelling kun je ook nog eens aangeven of het horloge een cadeau is, dan wordt jouw favoriete herenhorloge gratis feestelijk ingepakt. Wij verzenden alle bestellingen volledig gratis, en bieden je ook de mogelijkheid om een horloge te komen bekijken en passen in onze winkel in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting