Kaliber horloges met uniek design

Kaliber is een lifestyle-merk speciaal ontworpen voor mannen. De inspiratie vinden wij bij jou, mannen die weten hoe ze zich moeten presenteren en gedragen. Kaliber is niet alleen een merk maar ook een statement. ‘’Wees je eigen held’’ is het motto waar wij in geloven. Wij zoeken naar het beste en genieten maximaal van het leven! We drinken, feesten met vrienden alsof er geen eind aan komt. Het perfecte Kaliber horloge bestaat uit een combinatie van de mooiste materialen, die zorgvuldig met de hand uitgekozen. Elk Kaliber horoge is gemaakt om jouw dagelijks leven te doorstaan. Sluit je aan bij onze wereld en wordt Ambassadeur van Kaliber!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kaliber herenhorloges met uniek design

Kaliber is een lifestyle-merk speciaal ontworpen voor mannen. De inspiratie vinden wij bij jou, mannen die weten hoe ze zich moeten presenteren en gedragen. Kaliber is niet alleen een merk maar ook een statement. ‘’Wees je eigen held’’ is het motto waar wij in geloven. Wij zoeken naar het beste en genieten maximaal van het leven! We drinken, feesten met vrienden alsof er geen eind aan komt. Het perfecte Kaliber herenhorloge bestaat uit een combinatie van de mooiste materialen, die zorgvuldig met de hand uitgekozen. Elk Kaliber herenhorloge is gemaakt om jouw dagelijks leven te doorstaan. Sluit je aan bij onze wereld en wordt Ambassadeur van Kaliber!

Kaliber herenhorloge online kopen

Wil je snel een van deze geweldige Kaliber-horloges om jouw pols dragen? Twijfel dan niet langer en bestel deze online in onze veilige webshop. Als je op werkdagen voor 23:59 de bestelling afrondt, dan zullen wij het horloge dezelfde dag nog gratis, bij een bestelling van meer dan 50 euro, naar je versturen. Wil je het horloge cadeau geven, dan kun je het gratis door ons laten inpakken. Horlogeloods biedt jou de best mogelijke service en je hebt twee jaar garantie op het uurwerk van jouw Kaliber herenhorloge.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting