Mondaine

Een klassiek Mondaine herenhorloge

De Mondaine herenhorloges zijn klassieke horloges met het bekende stationsklok design. Deze horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals te zien is bij onze Mondaine herenhorloge collectie. De beste Zwitserse horlogemakers maakten deze mooie horloges speciaal voor jou. Een Mondaine horloge is licht van gewicht en waterbestendig. De eenvoud in het ontwerp, duidelijke wijzers en fameuze rode secondewijzer hebben van Mondaine een wereldwijd succes gemaakt. Bekijk nu hier de Mondaine herenhorloge collectie

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het Swiss Railway Mondaine herenhorloge

Iedereen die wel eens met de trein heeft gereisd in Zwitserland herkent het ontwerp van de Swiss Railway Watch horloge collectie direct. Het zijn moderne kopieën van de stationsklokken die op meer dan 3000 Zwitserse treinstations dag na dag tegelijkertijd precies de juiste tijd aangeven. Het ontwerp kent een lange historie van stationsklok tot horloge en is nog altijd even mooi. De horloges zijn in een nieuw jasje gestoken, maar slechts door het doorvoeren van subtiele aanpassingen. Het gebogen glas boven het uurwerk is nieuw en er is een wat rondere vormgeving doorgevoerd, zonder het oorspronkelijke Bauhaus ontwerp met de bekende rode secondewijzer tekort te doen. Zo blijft de tijdloze uitstraling van een Swiss Railway Mondaine herenhorloge behouden.

Gevarieerde Mondaine herenhorloge collectie

In de Mondaine mannenhorloge collectie is duidelijk de vorm van de stationsklok terug te vinden. Ook is er een grotere diversiteit in de verschillende horlogebanden bijgekomen, en ook qua kleur van de wijzerplaat is er tegenwoordig keuze bij de Mondaine heren horloges. Bij bijna elk horloge is wel een datumaanduiding te vinden, en ook Mondaine dameshorloges zijn inmiddels een bekend gezicht binnen de collectie. Ook wordt het bekende ontwerp van de horloges van dit merk verwerkt in Mondaine wandklokken, zakhorloges en tafelklokjes. Dat Mondaine zich volop ontwikkeld blijkt wel uit de verschillende series waarmee zij hun collectie onderverdelen. De Evo horloges zijn wat dat betreft een bekende naam, maar heb je ook de Simply Elegant of Essence collectie al gezien? Deze laatste serie staat bekend om zijn duurzaamheid, omdat deze horloges zijn vervaardigt uit duurzame materialen en rest afval.

Mondaine herenhorloge online bestellen

Een Mondaine herenhorloge koop je eenvoudig online bij Horlogeloods.nl zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. De gratis verzending van jouw bestelling geldt overigens wel uitsluitend voor bezorging in Nederland of België. Je kunt snel van jouw horloge genieten als de bestelling op een werkdag voor 23:59 uur wordt gedaan. Wij dragen het pakketje dezelfde dag nog over aan onze bezorgers. Ben je van plan dit horloge cadeau te geven, vergeet dan niet onze gratis inpakservice aan te vinken!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting