De oplossing is een horlogebox

Heb je de kwalitatieve horlogeboxen van Horlogeloods al bekeken? Tegenwoordig wordt een horloge steeds meer als een accessoire gezien. Voor elke outfit is er een passend horloge nodig. Leuk, maar waar moet je met al die klokjes naar toe? De oplossing is natuurlijk een handige horlogebox. In een handomdraai zijn alle horloges veilig opgeborgen en worden ze beschermd tegen krassen en ongevallen. En de horlogekisten uit ons assortiment zien er ook nog eens ontzettend leuk uit!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een horloge box in diverse variaties

De kisten die wij op Horlogeloods aanbieden zijn niet alleen praktisch maar ook een mooi item voor in huis. Wij nemen daarom de vrijheid om de diverse boxen eens langs te lopen, zodat je een idee hebt wat je kunt verwachten.

Fromanteel horlogebox

Iedereen die een Fromanteel horloge in zijn bezit heeft, kan eigenlijk niet zonder deze Fromanteel horlogekist. Deze luxe opbergbox heeft ruimte voor 4 horloges, en geeft optimaal bescherming aan jouw horloge(s).

Bestel een horlogebox online

Heb je een keuze kunnen maken voor een horlogekist? Twijfel dan niet langer en bestel een prachtige horlogedoos in onze veilige en eenvoudige webshop. Doe je dit op werkdagen voor 23.59, dan zullen wij de horloge box dezelfde dag nog naar je verzenden.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting