Kwalitatieve horlogebanden van Torgoen

Is uw Torgoen horlogebandje aan vervanging toe en bent u op zoek naar een nieuwe? Bekijk dan eens de collectie Torgoen horlogebanden op Horlogeloods.nl. Wij hebben een ruime selectie horlogebanden van Torgoen opgenomen in ons assortiment. Torgoen is een Zwitsers merk wat vooral horloges voor piloten produceert. U kunt zich dan ook voorstellen dat u met een horlogebandje van Torgoen kwaliteit in huis haalt. De horlogebanden zijn neutraal van kleur en zijn gemaakt van rubber of leer.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Horlogebanden van Torgoen

De horlogebanden van Torgoen zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo zijn ze gemaakt van rubber of leer en hebben ze verschillende breedtes en kleuren. Voor elk horloge van Torgoen is een nieuwe horlogeband te bestellen. Met een kleine verandering heeft u op een makkelijke manier een opgefrist en totaal ander horloge om uw pols. Voordat u uw horlogeband van Torgoen uit kiest is het belangrijk om te kijken naar de maat van uw Torgoen horloge. Hoewel veel horlogebanden van Torgoen bij meerdere horloges passen wilt u natuurlijk niet een verkeerde maat bestellen. Als dit toch gebeurt is het ook geen ramp, want met onze dertig dagen zichttermijn is ruilen of retourneren geen enkel probleem.

Gevarieerde collectie merk horlogebanden

Bent u op zoek naar een horlogeband van een ander merk, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben een ruime verzameling merk horlogebandjes online, waaronder horlogebandjes van Aviator, Diesel en Fromanteel. Tevens hebben wij een grote voorraad merk horlogebanden in ons magazijn, welke nog niet online staan. Dus zoekt u een horlogeband en ziet u het betreffende model nog niet online staan, aarzel dan niet om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen voor u nakijken of wij het bandje alsnog hebben liggen, of ze kunnen het voor u bestellen bij de leverancier.

Online een horlogeband van Torgoen kopen

Heeft u uw nieuwe Torgoen horlogeband gevonden? Bestel hem dan voor 17:00 online via Horlogeloods.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw pakketje nog dezelfde dag wordt verzonden via PostNL.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.2 / 10 uit 418 beoordelingen.