Hoge kwaliteit Traser horlogebanden

Bent u op zoek naar een nieuwe horlogeband voor uw Traser horloge? Bekijkt u dan eens het assortiment Traser horlogebanden van Horlogeloods.nl. In onze webshop hebben wij een ruime selectie horlogebanden van Traser opgenomen. Traser is een Zwitsers merk wat populair is vanwege haar duurzaamheid. De horloges zijn niet voor niks zeer geliefd bij mensen uit het leger, duikers en avonturiers. De horlogebanden van Traser moeten daarom ook tegen een stootje kunnen. Mocht uw horloge toch toe zijn aan een nieuwe horlogebandje van Traser, dan bent u bij Horlogeloods.nl aan het juiste adres.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Horlogebanden van Traser

De horlogebanden van Traser zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van textiel, leer, staal of rubber. Door de grote verscheidenheid aan materialen is er voor elke smaak wel een horlogebandje van Traser te vinden. Voordat u een nieuwe horlogeband van Traser koopt is het belangrijk om te kijken naar de breedte van uw horloge. Deze moet namelijk overeenkomen met de breedte van het horlogebandje. Mocht blijken dat u toch een verkeerde maat heeft gekozen, dan is dat geen probleem. Wij hanteren een zichttermijn van dertig dagen. Binnen deze zichttermijn kunt u uw horlogebandje van Traser ruilen of retourneren.

Gevarieerde collectie merk horlogebandjes

Bent u op zoek naar een horlogeband van een ander merk, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben een ruime verzameling merk horlogebandjes online, waaronder horlogebandjes van Aviator, Diesel en Fromanteel. Tevens hebben wij een grote voorraad merk horlogebanden in ons magazijn, welke nog niet online staan. Dus zoekt u een horlogeband en ziet u het betreffende model nog niet online staan, aarzel dan niet om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen voor u nakijken of wij het bandje alsnog hebben liggen, of ze kunnen het voor u bestellen bij de leverancier.

Horlogebanden van Traser online kopen

Heeft u een keuze kunnen maken uit de collectie horlogebanden van Traser? Als u uw horlogeband voor 17:00 besteld zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.2 / 10 uit 417 beoordelingen.